Джордж Клуни не посрещна с голям ентусизъм рождения си ден…

...
Джордж Клуни не посрещна с голям ентусизъм рождения си ден…
Коментари Харесай

Джордж Клуни на 60 - единственият актьор с "Оскар" номинации в 6 различни категории

Джордж Клуни не посрещна с огромен ентусизъм рождения си ден… На 6 май артистът навърши 60 години, само че в изявление пред Entertainment Tonight малко преди юбилея той споделя, че не счита рождения си ден за най-вълнуващото нещо на света.

" Що се отнася до навършването на 60 години, не съм разчувствуван от това, само че е по-добре, в сравнение с да си мъртъв ", декларира в шеговития си жанр артистът. " Така че ще го приема. "

Въпреки остаряването, Клуни споделя, че се радва на живота. Актьорът споделя, че се усеща " благополучен и блажен " в брака си с Амал Клуни, за която се е оженил през 2014 година, и фамилията им.

Изглежда обаче, че Клуни от години се е подготвял професионално за " този миг " с остаряването. В диалог по-рано тази година с Мишел Пфайфър, екранната му парньорка от сантименталната комедия " Един прелестен ден " (1996), Клуни отбелязва, че през последните няколко десетилетия той се е съсредоточил повече върху продуцирането и режисурата, в сравнение с върху екранните функции, тъй като е желал да има повече надзор върху кариерата си.

" Не желаех да се тормозя какво мислят за мен някои режисьори на кастинга, откакто стана на 60 години ", декларира Клуни.

Въпреки своята 60-годишна възраст Клуни към момента е една от най-големите звезди в Холивуд - повторен притежател на " Оскар ", който продължава да употребява известността и въздействието си, с цел да се ангажира с правозащитни дела.

Клуни освен е притежател на влиятелните златна статуетки - той е собственик на неповторима сбирка от " Оскар " номинации, защото е единственият артист, получил номинации в шест разнообразни категории.

Според информация на те са - за най-хубав филм ( " Арго ", 2013), най-хубав артист в основна роля ( " Потомците ", 2011; " Високо в небето ", 2009 и " Майкъл Клейтън ", 2007), най-хубав артист в поддържаща роля ( " Сириана ", 2005), най-хубав режисьор и най-хубав автентичен сюжет ( " Лека нощ и шанс ", 2005) и най-хубав приспособен сюжет ( " Маската на властта ", 2011). Легендарният Уолт Дисни е единственият различен човек, получил номинации за " Оскар " в шест разнообразни категории.

Клуни обаче не лежи на старите си холивудските лаври. Неговият филм за " Нетфликс " - научно-фантастичната драма " The Midnight Sky " от 2020 година, беше един от най-гледаните филми за годината на стрийминг платформата, до момента в който предишния месец той бе видян да си прави селфита с почитатели в Масачузетс, до момента в който режисира Бен Афлек (един някогашен Батман, режисиращ друг) в идния филм " The Tender Bar ".

Клуни също по този начин би трябвало да взе участие дружно с 53-годишната Джулия Робъртс - неговата екранна партньорка в " Бандата на Оушън " и " Бандата на Оушън 2 ", в идния филм " Билет за парадайса ", в който двойката играе разведена двойка, опитваща се да саботира брака на тяхната щерка.

Вижте повече за Джордж Клуни в.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР