Джордж Клуни и Амал Аламудин са една от любимите двойки

...
Джордж Клуни и Амал Аламудин са една от любимите двойки
Коментари Харесай

Джордж Клуни и Амал разкриха голяма лична тайна!

Джордж Клуни и Амал Аламудин са една от обичаните двойки на Холивуд, само че до през днешния ден нито един от двамата не е споделял по какъв начин са се срещнали.

56-годишният артист разкри в шоуто My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman, че за първи път видял Амал през май 2013 година и даже не му се наложило да напусне дома си до езерото Комо, Италия, написа Missbloom.

" Смешно е. Общ другар ми звънна и ми сподели: Идвам при теб, може ли да дойда с една другарка? Отговорих му: Да, несъмнено. "

Тогава Клуни бил в компанията освен на сътрудника си, само че на посетители му били и неговите родители. " Останахме да си приказваме цяла нощ, по-късно получих имейл от нея, тъй като тя трябваше да изпрати няколко фотоси на моите родители ", спомня си Клуни.

Неговият сътрудник пък бил толкоз удивен от Амал, а химията сред Джордж и адвокатката очевидно била явна , тъй като той им предсказал женитба. “Обади ми се сътрудникът ми и ми сподели: Жената, с която се срещнах при теб, някой ден ще се ожениш за нея. И това в действителност се случи”, споделя още холивудската звезда пред Дейвид Летерман.

Амал и Джордж стартират да си пишат постоянно, само че артистът се съмнява, че нещо ще се случи. " Наистина не знаех дали желае да излезе с мен. Мислех си, че сме единствено другари ", споделя още Клуни.

В последна сметка това се случва, а година по-късно двамата се женят във Венеция. Днес пък са горди родители на близнаците Ела и Александър.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР