Джордж Клуни доказа, че романтичните мъже все още съществуват. Нещо

...
Джордж Клуни доказа, че романтичните мъже все още съществуват. Нещо
Коментари Харесай

Джордж Клуни пише романтични писма на Амал по време на памдемията

Джордж Клуни потвърди, че сантименталните мъже към момента съществуват. Нещо повече, в свое изявление за AARP той показа, че е последовател на старомодния романс.

В диалога с медията звездата от " Бандата на Оушън " разкри, че съблюдава една избрана традиция, която му носи същинско наслаждение, а точно да написа прочувствени писма до брачната половинка си Амал, освен това на хартия.

" Дори в днешното време, когато пандемията принуди голям брой страни по земното кълбо да разгласят локдаун, за мен е задоволство да напиша писмо на жена си, което да оставя на бюрото ѝ. Тя пък пъха отговора си под възглавницата ми ", споделя той, уточнявайки, че за него това са най-истинските послания, носещи голяма сантиментална стойност.

" Имам писма от Пол Нюман, Грегъри Пек, Уолтър Кронкайт и така нататък, които съм рамкирал и закачил на една от стените вкъщи. Ако бяха имейли нямаше да бъдат толкоз специфични. Може би поколението ни е такова и след 20 години нещата няма да стоят по този метод, само че сега съм признателен, че към момента има някой, който да седне и да написа до мен ", споделя Клуни.

Холивудската звезда посочи, че двамата с половинката му оставят писма на децата си Ела и Александър, които през това лято ще навършат 4 години. Той изясни, че всяка година те подхващат пътешестване за два дни, единствено че без своите наследници, с цел да прекарат малко време уединено, надалеч от родителските си отговорности, само че наложително оставят писмо на всеки един от тях, преди да заминат.

Близнаците се родиха през юни 2017 година - месец, откакто Джордж отпразнува своята 56-а годишнина. Сега той приказва намерено за това какво е да бъдеш по-възрастен татко, както и за какво преди време се е спрял на по-традиционни имена за своите отрочета, въпреки че в последно време от ден на ден хора избират необикновените названия.

" Не желаех странни имена за тях, така и така ще имат задоволително проблеми, тъй като са деца на известна персона, това и без друго е мъчно. Ето, синът на Пол Нюман се самоуби, както и този на Грекъри Пек... Такава бе ориста и на момчетата на Бинг Кросби. Аз обаче съм в такава възраст, че до момента в който Ела и Александър пораснат, ще бъда толкоз остарял, че евентуално едвам ще сдъвквам залък самун, тъй че не въобще нямам доверие те да се сблъскат с каквито и да било последици от моята популярност ", майтапи се Клуни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР