Джордан Белфорт, или Вълка от Уолстрийт - бившият брокер на

...
Джордан Белфорт, или Вълка от Уолстрийт - бившият брокер на
Коментари Харесай

Вълка от Уолстрийт дава съветите си за продажби в книга на български

Джордан Белфорт, или Вълка от Уолстрийт - някогашният брокер на Уолстрийт, чийто напредък и проваляне са пресъздадени в едноименния филм на Скорсезе с Леонардо ди Каприо, раздава препоръките си за сполучливи продажби към този момент и на български език. " Пътят на вълка. Пряка линия на продажби " (изд. " Локус " ) е самобитна версия на семинара, с който Белфорт пътува по света и преди няколко години беше и в България. Тя е отдадена на изкуството на убеждаването.

А това Белфорт го може: той натрупва положение, убеждавайки богати вложители да купуват акциите на дребни компании за нереални цени. След като излежава присъда от 22 месеца за пазарни операции и измами, той сполучливо се преквалифицира в създател и преподавател, продавайки тактиката си, наречена " директна линия за продажби ", в курсове и книги, в това число автобиографичната " Вълкът от Уолстрийт ", приспособена от Скорсезе. Тя е издадена в над 40 страни. Мнозина го намират за в действителност незабравим и мотивиращ презентатор.

С " Пътят на вълка " и системата си за продажби " директна линия " Белфорт дава обещание да трансформира всеки в добър търговец, като въпреки всичко загатва и че е належащо да си " скъсаш задника от работа ". Книгата излиза тази седмица.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Четиво (872)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР