Джони Велинов успешно преборва рака! Страхотната новина пред България Днес“

...
Джони Велинов успешно преборва рака! Страхотната новина пред България Днес“
Коментари Харесай

Животът е по-силен от всичко! Легендарният вратар на ЦСКА Джони Велинов успешно бори рака

Джони Велинов сполучливо преборва рака!
Страхотната вест пред „ България Днес “ разгласи самият именит вратар на ЦСКА и националния тим. Едно от огромните имена в българския футбол бе диагностициран с ново тежко заболяване преди няколко месеца – рак на челюстта. Обичаният от всички Джони претърпя сполучлива интервенция и последователно стартира да се възвръща. Велинов към момента приказва мъчно, само че духът му на победител още веднъж му оказва помощ в следващата тежка борба.
„ Беше доста тежко, само че съумях да се възстановя. Сега съм доста по-добре “, сподели Джони пред медията. Легендарният вратар от 80-те и 90-те години даже съумя да участва на тържеството на обичания си ЦСКА във връзка 75-ия празник на клуба.
„ Нямаше по какъв начин да не се събера и да не отида, беше доста хубаво “, сподели Велинов. Футболист №1 на България за 1981 година има и още един тласък да се бори. Само преди към три месеца на Джони му се роди внуче, което е кръстено на него. Велинов даже към този момент съумя да разноски бебето на стадиона на ЦСКА по време на празненствата за юбилея.
„ Какъв по-добър миг от историческа разходка с лек носталгичен привкус и бъдещи очаквания! “, сподели бутащият бебешката количка Джони.
Големият вратар е една от най-големите и обичани митове на ЦСКА. Само няколко дни след интервенцията той се появи на „ Армията “ за мача с „ Ботев “, а цялостният стадион бурно го приветства. Велинов към този момент води втори живот, откакто преди години претърпя сполучлива трансплантация на черен дроб.
Вече 15 години Джони чества два рождени дни. Първия на 10 май и втори – на 5 май, когато му е направена трансплантацията. В края на 2006 година схваща, че интервенцията е единственият му късмет за живот след развитата цироза. Негов донор става мъж от Варна, чиято брачна половинка подарява органите му.
„ Намери се донор, съчетаем с моите органи, след 6 месеца в очакване на интервенцията. Благодаря на дамата от Варна, хиляди, безкрайни благодарности “, сподели Георги Велинов, който признава, че без трансплантацията са му оставали едвам няколко седмици живот.
Желаем му от тук нататък да няма повече здравословни проблеми!
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР