Джони Деп тези дни влезе в оборота на новините със

...
Джони Деп тези дни влезе в оборота на новините със
Коментари Харесай

Разкриха коя е червенокосата дама до Джони Деп

Джони Деп тези дни влезе в оборота на новините със подозрения, че има нова тръпка - възхитителна мистериозна дългокоса дама. Всички бързаха да научат коя е тя.

Матилд Белтран е чаровницата с естествено алена коса, видяна през уикенда в компанията на Джони Деп в Италия, оповестява "Daiy Mirror ".

Тя работи като асистент-режисьор във кино продукции, а в тази ситуация била прикрепена към Деп, с цел да му оказва помощ с френския, защото той стартира скоро фотоси във кино лентата "Jeanne du Barry ". Холивудският занаятчия на незабравими функции този път ще е Луи XV. Историята е за щерка на шивачка, която става негова последна държанка. В основната роля ще бъде Майуен Льо Беско, която е и режисьор на кино лентата. Това се смята за огромното завръщане на Деп, откакто много кино дейци му обърнаха тил след разправиите с Амбър.

59-годишният артист работи върху нови музикални и кино планове, откогато завоюва делото си за клюка против някогашната си брачна половинка Амбър Хърд.

Звездата от "Карибски пирати " накара почитателите да се чудят дали е намерил нова обич, само че наподобява, че тази връзка е "стриктно професионална " и няма проекти за нов романс.

Матилд е негова учителка по френски, която му оказва помощ да усъвършенства езика преди да изиграе крал Луи XV. Защо обаче са се разхождали в Италия и дали в действителност е толкоз строго професионална връзката е мъчно да се отгатне, защото любовта постоянно е във въздуха.

Матилд живее в Париж, родом е от Сен Мор де Фосе, работи като асистент-режисьор и продуцент и просто оказва помощ на Джони преди първия му филм след правосъдната победа над Амбър, твърдят вътрешни източници.

В неделя Джони и Матилд бяха засечени дружно на джаз фестивала в Умбрия в Перуджа, където артистът свири на сет с Джеф Бек, към който се причисли на турне след привършване на правосъдната сага с Амбър.

На идващия ден двойката беше забелязана да идва в град Гардоне Ривиера, където посетили театър в имението Виториале.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР