Джони Деп попита множеството на фестивала Гластънбъри в Англия кога

...
Джони Деп попита множеството на фестивала Гластънбъри в Англия кога
Коментари Харесай

Джони Деп с противоречива шега

Джони Деп попита множеството на фестивала Гластънбъри в Англия по кое време за финален път артист е умъртвил президент, съобщи Асошиейтед прес. Въпросът бе заложен в границите на негово изказване, в което артистът говореше за президента Доналд Тръмп.

Остри реакции към " кървавата " смешка на актриса с Тръмп

Деп го зададе на годишния фестивал, който празнува музиката и театралните изкуства.
 
 Актьорът Джони Деп БГНЕС
Мерил Стрийп с остри рецензии към Тръмп по време на Златен глобус (ВИДЕО)

54-годишната звезда от филмовата поредност " Карибски пирати " добави, че в действителност не е артист, а лъже, с цел да претърпява. " Някога се е случвало и може би е време още веднъж да се случи ", пошегува се той.

Актьорът Джон Уилкс Бут умъртви президента Ейбрахам Линкълн през 1865 година
 
 Актьорът Джони Деп БГНЕС
Деп е на фестивала, с цел да показа кино лентата " Развратникът " (2004), в който се е снимал.

„ Сикрет сървис “ са дали отговор на питане от американската телевизия ABC за коментар по казаното от Деп в Гластънбъри. „ Ние деликатно наблюдаваме информацията за разкриване на източника, включително и в обществените мрежи, и оценяваме вероятната опасност. От съображения за сигурност не можем да обсъждаме съответно или в общ проект средствата и методите, употребявани от нас при осъществяването на дилемите по защитата “, се споделя в известието на тайните служби. По тематиката Робърт де Ниро за Тръмп: Той е нехранимайко, той е куче, той е прасе (ВИДЕО) Доналд Тръмп отговори на острите рецензии на Мерил Стрийп Американска актриса си направи „ кървава “ смешка с Тръмп (ВИДЕО)
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР