Джони Деп обвини бившата си съпруга Амбър Хърд в това,

...
Джони Деп обвини бившата си съпруга Амбър Хърд в това,
Коментари Харесай

Джони Деп обвини Амбър Хърд в кражба на $ 7 млн. - slava.bg

Джони Деп упрекна някогашната си брачна половинка Амбър Хърд в това, че е присвоила 7 милиона $. Повод за това даде неспазеното заричане на русокоската да даде за щедрост парите, които получи при развода си. Според личните й думи по време на официализирането на раздялата, тя щяла да раздели 7-те милиона сред две организации – Детската болница в Лос Анджелис и Американския съюз за цивилен свободи. Към момента обаче е дала единствено 100 хиляди $, излиза наяве от документи, добити от юристите на Деп.

Именно тях счита да употребява екранният Джак Спароу при обжалването си на решението на английския съд, който му лепна етикета „ бияч не дами “. Припомняме, че делото беше против таблоида Sun, който беше определил Деп като подобен. В последна сметка обаче съдът дефинира, че „ дарението на Хърд от 7 милиона $ за щедрост надали е деяние, което човек би очаквал от златотърсачка “.

След обвиняването на Деп, юристът на актрисата Илейн Бредехофт удостовери пред E!News, че тя към момента не е изпълнила обещанието си. „ Амбър към този момент е раздала седемцифрени суми за благотворителни дела и има намерение да продължи да способства и в последна сметка да извърши обещанието си. Тя в действителност се забави с осъществяването на обещанието си, защото господин Деп заведе дело против нея и тя бе принудена да похарчи милиони долари, с цел да се отбрани от подправените му обвинявания. ", разяснява още адвокатката.

В момента Деп съди Хърд за клюка във Англия с аргумента, че изказванията ѝ за домашно принуждение, оповестени в Washington Post, са част от "сложна машинация ". Поради вредата, която обвиняванията ѝ нанесоха върху кариерата му, той желае от нея обезщетение за над 50 милиона $.

Източник:Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР