Джони Деп и групата му Hollywood Vampires отмениха концерта си

...
Джони Деп и групата му Hollywood Vampires отмениха концерта си
Коментари Харесай

Джони Деп припадна преди концерта си в Будапеща

Джони Деп и групата му Hollywood Vampires анулираха концерта си в унгарската столица Будапеща в последния миг. Причината за това е било здравословното положение на холивудската звезда, пишат от Marca . Джони припада в хотелската си стая, незабавно е извикан лекарски екип, който да се погрижи за артиста, само че в последна сметка се стига до решението, че концертът няма да се състои. 

Арената, на която е трябвало да се състои музикалното рокшоу, е била цялостна с почитатели на изпълнителя. Те обаче не са съумели да се насладят на изявата на рок групата. Стотици почитатели са изпратили известия до артиста в обществените мрежи, в които демонстрират мощна угриженост за здравето на Джони. 

Малко по-късно се появиха и фотоси в обществените мрежи, за които се твърди, че демонстрират Джони Деп, държащ чаша с алкохол час преди случая.

Това не е първата анулация на изяви на рок групата. По-рано през годината той анулира част от концертите си в Съединени американски щати, защото беше наранил глезена си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР