Джони Деп е щял да получи 22,5 млн. долара за

...
Джони Деп е щял да получи 22,5 млн. долара за
Коментари Харесай

Джони Деп е загубил 22,5 млн. долара с изключването от „Карибски пирати 6“ заради делото с Амбър

Джони Деп е щял да получи 22,5 млн. $ за шестия филм " Карибски пирати ", само че планът е бил преустановен от „ Дисни “, откакто някогашната му брачна половинка Амбър Хърд го е обвинила в домашно принуждение в публикация за „ Вашингтон пост “, заяви сътрудникът на артиста

Джак Уигам, който свидетелства от името на Деп по време на шумния правосъден развой за клюка на звездната двойка във Вирджиния, съобщи, че публикацията в „ Пост “ е " пагубна " за холивудската кариера на Деп.

" След публикацията беше невероятно да му бъде обезпечено присъединяване във филм ", съобщи Уигам пред седемчленното жури, което преглежда делото в окръжния съд на окръг Феърфакс.

Уигам, който е сътрудник на Деп от 2016 година, съобщи, че е реализирана договорка с „ Дисни “ артистът да се появи като капитан Джак Спароу в шестата част на доходоносната поредност " Карибски пирати ". " Сключихме договорка за 22,5 млн. $ ", сподели той. „ Но „ Дисни “ реши да тръгне в " друга посока " след публикуването на публикацията във в. " Пост " през декември 2018 година, сподели Уигам. " Успешно реализирах контакт с тях, само че не съумях да спася " Пиратите " за Джони ", сподели той.

Уигам, подложен на пресечен разпит от юристите на Хърд, съобщи, че съглашението с „ Дисни “ за възнаграждението на Деп за различен филм за " Пиратите " е било " устно " и не е имало подписан контракт.



Уигам също по този начин изброи заплащанията на Деп за редица други филми, които той е направил през 2017 година Той сподели, че Деп е получил 8 млн. $ за " Град на неистини ", 10 млн. $ за " Убийство в Ориент експрес " и 13,5 млн. $ за " Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд ". През 2018 година Деп е получил 3,5 млн. $ за " Професорът ", самостоятелен филм, и 1 млн. $ за " В очакване на варварите ", различен самостоятелен филм. През януари 2019 година е трябвало да му бъдат платени 3 млн. $ за филм, наименуван " Минамата ", споделя сътрудникът.

 Добави изложение

" Беше доста, доста мъчно да запазим " Минамата ", сподели Уайгам. " Финансирането се разклати, бюджетът трябваше да се понижи, хонорарът на Джони се намали, с цел да се избави филмът. "

На 2 май показания даде и Травис Макгивърн, член на екипа по сигурността на Деп.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР