Джон Уол показа самочувствие преди началото на сезона в НБА

...
Джон Уол показа самочувствие преди началото на сезона в НБА
Коментари Харесай

Джон Уол: На Изток няма по-добър гард от мен

Джон Уол сподели самочувствие преди началото на сезона в НБА и съобщи, че е най-хубавият плеймейкър в Източната конференция. Гардът на Вашинтон си сложи високи цели за идния сезон, в който чака да бъде споменаван паралелно до най-хубавите играчи в цялата Лига.

“Усищам, че съм най-хубавият пойнт гард в Източната конференция. Може би хората не са ме гледали задоволително в мачове по националната телевизия предишния сезон, само че тази година ще е друго. Искам да бъда в борбата за MVP. Очакванията ми са доста, доста високи”, съобщи някогашният състезател на колежанския Кентъки.

27-годишният състезател записва двуцифрени индикатори приблизително на мач в категориите точки и асистенции във всеки един от последните три сезона, а предходната година бе изключителна за него. В 78 мача Уол се отличи със приблизително 23.1 точки, 10.7 асистенции, 4.2 битки и 2.0 отнети топки.

Това му отреди място в третия най-хубав тим на сезона, както и четвърто присъединяване в Мача на звездите. Уизърдс обаче бяха отстранени от Бостън в полуфиналните плейофи на конференцията.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР