Аптеката Basin Pharmacy изпълнява повече от рецепти в селските райони

...
Аптеката Basin Pharmacy изпълнява повече от рецепти в селските райони
Коментари Харесай

Селските аптеки запълват празнината в здравеопазването в САЩ. Собствениците казват, че става все по-трудно да останеш отворен

Аптеката Basin Pharmacy извършва повече от предписания в селските региони на северен Уайоминг. Това е и основната точка за достъп до здравни грижи за града с към 1300 души и покрайнините.

Той продава катетри, консумативи за колостома и ленти за тестване на диабет. Складовото помещение съдържа неща, на които хората разчитат, с цел да оцелеят, като дузина кутии с храна за пациенти, които би трябвало да се хранят през сонда. Аптеката изпълва предписания на едро за окръжния затвор, държавния център за пенсиониране и домове за младежи. Някои пациенти идват от Джаксън, на пет часа път с кола, за профилираните услуги.

Фармацевтът Крейг Джоунс прави домашни диалози, когато никой различен не може, дава отговор на телефона си когато и да е на нощта и стопира да си поговори за изхождане в църквата. Въпреки това Джоунс държи куп личните си заплати на бюро в задната част на аптеката си. На стойност четири месеца, неосребрени.

„ Всяка година е малко по-лошо “, сподели Джоунс за финансовия напън в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР