Джон Траволта и дъщеря му Ела отдадоха почит на Кели

...
Джон Траволта и дъщеря му Ела отдадоха почит на Кели
Коментари Харесай

Джон Траволта и дъщеря му танцуват в чест на Кели Престън - slava.bg

Джон Траволта и щерка му Ела отдадоха респект на Кели Престън по най-красивия метод.

Преди месец брачната половинка на артиста умря от рак на гърдата, с който се е борила в продължение на две години. Престън не е желала да споделя новината със света и прекара последните си дни в компанията на фамилията си. Траволта и Ела избраха да дружно в памет на Кели, а клип от момента беше споделен от артиста в обществените мрежи.

"Дъщеря ми Ела и аз танцуваме в памет на мама ", написа той, акцентирайки че танцуването е било едно от обичаните неща на Кели. В късото видео Траволта завърта няколко пъти щерка си на фона на музика, идваща от пиано. Това е първото нещо, което звездата споделя след Престън умря преди месец.

Джон Траволта и Кели Престън бяха дружно в продължение на 29 години и претърпяват дружно ужасна покруса. Синът им Джет умира през 2009 година, когато е единствено на 17 години. Родителите съумяват да се съвземат от тази покруса и трансформират в приоритет другите си две деца - Ела и Бенджамин.

Преди месец самият артист заяви тъжната вест, че брачната половинка му е умряла. "Тя се бори с всички сили с подлата болест и получи покрепа от толкоз доста хора ", написа Траволта в обществените мрежи. Той благодари на лекарите и сестрите, които са се грижили за Кели през този интервал.

Ела Траволта също дефинира Престън като "силна, храба, красива и обичаща ". Тя добави, че майка й е носила щастието в себе си и всеки, който е имал опцията да се допре до нея, е усещал позитивната й сила. "Благодаря ти, че постоянно си била до мен. Благодаря ти за любовта. Благодаря ти за помощта и по тази причина, че направи света едно по-добро място ", написа Ела.

Кели Престън умря на 12 юли.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР