Джон Ратклиф: На 1 юни САЩ ще публикуват доказателства за

...
Джон Ратклиф: На 1 юни САЩ ще публикуват доказателства за
Коментари Харесай

Най-после се случи : На 1 юни САЩ ще публикуват доказателства за НЛО

Джон Ратклиф: „ На 1 юни Съединени американски щати ще разгласяват доказателства за НЛО. “Бивш шеф на Националното разузнаване на Съединени американски щати твърди, че скоро ще бъде оповестен отчет, в който ще се разсекретят няколко „ мъчно обясними “ наблюдения на НЛО.

 Джон Ратклиф
Джон РатклифВ изявление за журналистката Мария Бартиромо от телевизионния канал Фокс Нюз, Джон Ратклиф споделя:„ Има случаи, които сме виждали, и за които нямаме пояснение. Когато тази информация стане декласифицирана, ще мога да приказвам малко повече за това. “Джон Ратклиф е бил осем месеца шеф на разузнаването на администрацията на Тръмп. Той приказва пред американските медии преди излизането на отчета на държавното управление за неидентифицираните въздушни феномени.Той споделя:„ Честно казано, има доста повече наблюдения, в сравнение с са били оповестени обществено. Някои от тях са разкрити.Когато приказваме за наблюдения се имат поради обекти, които са били видени от военноморски или военновъздушни водачи, или са били снимани от спътниците, и чийто дейности са сложни за пояснение. “Четете още: Проф. Лорънс Вайс за НЛО: Мисля, че несъмнено нещо се случваРатклиф споделя още, че обектите от тези наблюдения имат придвижвания, които е невероятно да се възпроизведат или се движат със скорости, които надвишават звуковата преграда, без да основават звуков взрив.
Гледайте видеото.
Очаква се отчетът да бъде оповестен на 1 юни 2021 г.Бившият шеф на Националното разузнаване на Съединени американски щати споделя:„ Винаги търсим задоволително пояснение … Понякога се чудим дали нашите „ съперници “ имат технологии, които са малко по-далеч, в сравнение с сме предполагали, или които сме основали ние.Но има случаи, в които нямаме никакво пояснение …. Всъщност, има значително от тях и мисля, че тази информация е събрана и ще бъде оповестена по метод, който американският народ може да види. “Запитан от Бартиромо, за това къде са видяни неидентифицираните феномени, Ратклиф дава отговор, че „ в действителност по целия свят има наблюдения “.Очакваме отчетът да се появи обществено и да е наличен за необятната общност.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР