Джон Малкович ще поставя в Народния театър, съобщи ръководителят на

...
Джон Малкович ще поставя в Народния театър, съобщи ръководителят на
Коментари Харесай

Джон Малкович ще поставя в Народния театър

Джон Малкович ще слага в Народния спектакъл, заяви ръководителят на най-голямата ни натрупа Мариус Донкин по време на парламентарната комисия по културата и медиите, съобщи impressio.dir.bg.

Очаква се американският киноактьор, продуцент и режисьор от хърватски генезис да се причисли към екипа на Народния спектакъл през 2024 година

През 1976 година Малкович става един от създателите на чикагския спектакъл "Степенулф ". Мести се в Ню Йорк през 1983 година и се появява в пиесата "True West ". Играе на "Бродуей " с Дъстин Хофман в "Death of a Salesman " (1984). За тази роля получава премията "Еми ", когато пиесата става ефирен филм.

Дебютира в киното с кино лентата "Място в сърцето " (1984), за който е номиниран за "Оскар " - за най-хубава мъжка второстепенна роля. Получава номинация за "Оскар " и през 1994 година за ролята си във кино лентата "Под прицел " (1993), още веднъж в същата категория.

Малкович е номиниран също за "Сателит ", БАФТА, две награди "Сатурн " и три награди "Златен глобус ". Други филми с негово присъединяване са "Място в сърцето ", "Империята на Слънцето ", "Опасни връзки ", "Желязната маска ", "Развратникът ".
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР