Джон Леджънд - певец, баща и съпруг на любимката в

...
Джон Леджънд - певец, баща и съпруг на любимката в
Коментари Харесай

Не питай старило, а патило: лекът за серийните кръшкачи

Джон Леджънд - артист, татко и брачен партньор на любимката в обществените мрежи Криси Тийгън, разкрива любопитни детайлности за своето минало. Признаваме си, че не се зарадвахме от новината, че най-сексапилният мъж на 2019-та и изпълнителят на песента All of me е изневерявал редовно на дамите, с които е бил. И въпреки всичко, нужна е огромна храброст, с цел да признаеш грешките си и да докажеш с дейности, че си отдаден на персоналната задача да бъдеш по-добър човек.

Много хора (включително и ние) направиха бързото умозаключение, че Криси е тази, която е внесла тази позитивна смяна в живота му. Е, истината не е напълно такава.

Леджънд повдига завесата на осведомителното затъмнение и прави мъчителни самопризнания:

Допуснах доста неточности в предишното, изключително когато бях на 20. В гимназията и колежа бях с 2 години по-млад от приятелите ми и не ми вървеше с девойките. Когато започнах да получавам това внимание, се почувствах доста добре. Грабех от него с цялостни шепи.

 джон леджънд криси тийгън Getty

Криси Тийгън: "Ще си махна силикона и отново ще имам гърди, просто ще са единствено от мазнини " >>>

С поемането по пътя към славата вниманието към него нараства от ден на ден:

Бягах от отговорност, като просто авансово поставях неразбираеми граници на взаимоотношенията ми. Но това, което правех, в действителност беше невярност. Бях измамник и лакомец. Наслаждавах се на вниманието, което получавах.

Това, което го отхвърля след време, е прочувственото безсилие.

Когато можеш да си откровен с някого и не се постанова да криеш известия, живееш доста по-леко. Осъзнаваш, че тъкмо от това имаш потребност, с цел да бъдеш благополучен - да бъдеш правилен и напълно предан на индивида, който обичаш. В оня миг осъзнах, че този човек за мен е Криси. И стопирах да се оглеждам за други.

 джон леджънд криси тийгън Getty

8 типа изневери, които не включват секс и целувки, само че въпреки всичко са изневери >>>

Изповедта на Леджънд изключително доста ни хареса, тъй като опровергава една токсична философия, която натрапва концепцията, че самите дами са отговорни поради постъпките на мъжете си, че не са задоволително положителни и не имат нужните качества, с цел да изградят сполучлива връзка.

Както самият артист споделя, той е виновен за постъпките си и за тъмното си любовно минало. Не припознава актуалната си брачна половинка като дамата, която го е трансформирала, нито загатва, че другите дами в живота му са били непълноценни сътрудници.

Признаваме си, че сме скептични към изявления като "Уморих се от лъжите и се трансформирах ", само че няма по какъв начин да не приветстваме Джон за признанието, че държанието му е предизвикано от повърхностна жадност за внимание и нищо повече.

А и сме сигурни, че многочислените фенове на музиката му ще обезпечат вниманието, от което се нуждае, за доста години напред.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР