Джон Кенеди е един от най-младите президенти в историята на

...
Джон Кенеди е един от най-младите президенти в историята на
Коментари Харесай

Опасните афери на Джон Кенеди: Обаждане от Мерилин Монро шокирало Джаки

Джон Кенеди е един от най-младите президенти в историята на Съединени американски щати. Конспирациите по негов адрес стартират от съмнения за връзки с мафията и стигат до скандални афери, най-малко 6 от които са се считали за опасност за националната сигурност на Съединени американски щати, написа.

В, попаднахме на документалния филм „ Жените и свадите към Джон Кенеди “, в който очевидци и биографи споделят любопитни детайлности от живота на президента.
 
's Women: The Scandals Revealed -
— F e a r T u b e (@TubeFear)


Филмови звезди
, омъжени дами от висшето общество, секретарки, стюардеси и компаньонки – усетът на Кенеди към женската хубост не познавал граници.

Мерилин Монро , една от многото актриси , покорени от чара му, също била считана за опасност за националната сигурност поради връзки с комунисти и лабилната си душeвност.

Няколко месеца преди гибелта си Мерилин позвънила в дома на Кенеди , разкрива биографът Ранди Тараборели в книгата „ Jackie: Public, Private, Secret “, която бе оповестена през юли тази година.
 Мерилин Монро Getty Images
Кратката връзка сред Мерилин и Джон Кенеди се е случила към март 1962 година Тараборели отбелязва в книгата, че през април същата година Джаки Кенеди е получила телефонно позвъняване в спалнята си от Монро, до момента в който е била в резиденцията на фамилията в Масачузетс.

Актрисата, чийто характерен глас незабавно бил разпознат от госпожа Кенеди , потърсила Джон, а по-късно попитала: „ Джаки ли е ? “. После помолила брачната половинка на президента да съобщи известие на мъжа си, че тя се е обаждала.

Монро подчертала, че желае единствено да каже „ здрасти “.

Шокирана Джаки отвърнала, че ще съобщи известието, преди да затвори. Но късият диалог, който съгласно създателя се е случил единствено четири месеца преди гибелта на Монро, оставил Кенеди доста озадачена.

„ Имало нещо в това телефонно позвъняване “, споделя биографът пред Fox News на 18 юли тази година. „ По-късно тя споделила с членове на фамилията , че в гласа на Мерилин усетила нещо натрапчиво и необичайно “.

Според биографичната книга Джаки по-късно разказва гласа на Монро като „ печален “ и „ комплициран, като на малко момиченце “, което тя сметнала за „ тревожно “.

По думите на Тарборели Джаки постоянно е чувствала Мерилин Монро като „ неизбежно злополучие “ и като „ някой прекомерно уязвим, прекомерно слаб, с цел да се забърква с Джон Кенеди “.

Други биографи също настояват, че Джаки изпитвала известно състрадание към филмовата звезда и се опитвала да убеди мъжа си да не се сближава с нея поради лабилната ѝ душeвност и нейната импулсивност – качества, които можели да доведат до съществени обществени кавги.

Други рискови връзки на Джон Кенеди са с красивата датчанка Инга Арвад , подозирана в шпионаж поради връзки с нацистите, уличената като „ къртица “ на мафията Джудит Екснър и скандалното момиче на повикване Елън Ромеч, която била родена в Източна Германия и се считало, че е комунистически разузнавач.
 Джон и Джаки Кенеди Gulliver/Getty Images
Говори се, че при започване на брака им Джаки обмисляла да се разведе с мъжа си поради многочислените му изневери. Въпреки всичко остава до него, тъй като разбирала какво се изисква от една жена, която е свързала живота си с толкоз всесилен мъж, твърди Тарборели, добавяйки: „ А велики мъже като Джон Кенеди имат огромни дефекти “.

Внушителна видеотека в комфортно за вас време с VOD:
Просто натиснете VOD – , на вашето отдалечено. Можете да търсите, преглеждате и подреждате заглавията съгласно вашите ползи и желания. Те са комфортно разпределени в обособени жанрове. Каталогът се обновява непрестанно, тъй че в никакъв случай няма да скучаете. Филмовото наслаждение е обезпечено!
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР