Джон Кърби, координатор по стратегическите комуникации в Съвета за сигурност

...
Джон Кърби, координатор по стратегическите комуникации в Съвета за сигурност
Коментари Харесай

Истерия в целия свят около НЛО, свалят ги!

Джон Кърби, координатор по стратегическите връзки в Съвета за сигурност на Съединени американски щати, цитирайки изказване на президента Джо Байдън, разгласи основаването на междуведомствена група, която ще се занимава със " изчерпателен " разбор на известния феномен НЛО.

Припомняме, на 4 февруари „ високият обект “ беше премахнат от американската войска над Атлантика, покрай езерото Хурон.

Властите споделиха, че НЛО не е нищо повече от китайски разследващ балон, видян в небето над Канада и Съединените щати. Също предходната седмица бяха свалени още две НЛО, които бяха видяни във въздушното пространство над Аляска и Канада.

Шефът на Пентагона Лойд Остин реагира на случая. Той упрекна Китай, че се пробва да шпионира.

Министерството на защитата на Съединени американски щати също заяви, че 3 балона са били видяни в небето на Съединени американски щати по време на президентството на Тръмп. И още веднъж бяха упрекнати в нарушение на въздушните граници на Китай.

След " разследващия " скандал визитата на държавния секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен в Китай беше отсрочено. Американската страна твърди, че Пекин е пуснал разследващи сонди в 40 страни.

В отговор Китай изиска да върне останките от сваления метеорологичен балон, а полетът в непознато въздушно пространство беше пояснен като форсмажорни условия.

Кърби, говорейки на брифинг за медиите, сподели, че Байдън е предал решението за основаване на групата посредством своя консултант по националната сигурност на 13 февруари.

Задачата на групата е да изследва " политическите последствия от откриването, разбора и обезвреждането на неидентифицирани въздушни обекти ", които съставляват риск за сигурността, изясни Кърби. Според него това е първият път в Съединени американски щати, когато управляващите ще проучат съществено феномена НЛО.

При това Вашингтон няма да се занимава с „ извънземния генезис на обектите “, а да учи тези, които са били прихванати по-рано.

По-специално, екипите за търсене имат намерение да стигнат до останките на НЛО и да открият типа и дилемите на сваления аероплан, съобщава РИА Новости. Междувременно, според Комерсант, в света царува същинска нервност към „ балоните “, които се виждат във въздушното пространство в разнообразни страни по света.

Например в Обединеното кралство управляващите взеха решение да засилят сигурността на своето пространство, а в Латинска Америка медиите оповестиха за „ подозрителни “ НЛО във въздушната им зона.

В Лондон министърът на защитата Бен Уолъс разгласи инспекция на въздушното пространство, като уточни произшествия в Съединените щати. Властите на страната имат намерение " да запазят сигурността на страната непременно ".

В Уругвай НЛО са приели формата на " странни мигащи светлини ", видени по време на фестивал в Термас дел Алмирон. В резултат на това държавното управление реши да организира следствие.

И в Тайван бяха разтревожени публични лица, които оповестиха непрекъснато нарушение на въздушните граници от китайски военни сонди. Те оцениха техния брой на десетки устройства, които може да не са метеорологични балони, а разследващи устройства.

Припомняме, по-рано беше съобщено, че NORAD не изключва извънземния генезис на обектите, свалени над Съединени американски щати.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР