Джон Хигинс спечели 29-ата ранкинг титла по снукър в кариерата

...
Джон Хигинс спечели 29-ата ранкинг титла по снукър в кариерата
Коментари Харесай

Невероятно е, че задминах идола си Дейвис, радва се Хигинс

Джон Хигинс завоюва 29-ата ранкинг купа по снукър в кариерата си, откакто съкруши Антъни Макгил с 5:1 в напълно шотландския край на Откритото състезание на Индия. Така Вълшебника от Уишоу изпревари Рони О’Съливан и Стив Дейвис с едно отличие от ранкинг системата във безконечната ранглиста по този индикатор и към този момент изостава самот от Стивън Хендри (36). Макгил предходната година завоюва първата си ранкинг купа точно в Индия, като остава с две на сметката си след триумфа и в Shoot-out по-рано през 2017-а.

Here's our #IndianOpen2017 champion, the Legend himself John Higgins pic.twitter.com/wJdoNCjGa5
— Indian Open Snooker (@IndianOpen) September 16, 2017
“Извън себе си съм от благополучие, тъй като в никакъв случай човек не знае по кое време ще пристигна идващият му триумф. Като цяло самият край не беше по никакъв начин добър за мен, тъй като се получаваха биткаджийски фреймове, само че имах шанс, че Антъни игра доста под равнището си. Имаше много напрежение върху мен тази седмица, изиграх много тежки дуели, веселя се за себе си, а и се веселя за Антъни.

Picture perfect!! John Higgins & @antsmcgill with their respective winners & runner up #IndianOpen2017 #WorldSnooker #Snooker #Vizag pic.twitter.com/HOeB0gMwqi
— Indian Open Snooker (@IndianOpen) September 16, 2017
Вече имам 29 ранкинг трофеи - една повече от Рони и Стив Дейвис. Ясно е, че тези двама играчи са печелили повече шампионати от мен като цяло през годините. По отношение на ранкинг събитията съм сигурен, че Рони ще завоюва още, тъй като е удивителен гений, само че да мина Стив Дейвис е необикновено, тъй като той беше идолът ми, когато бях млад.

Сигурен съм, че Антъни ще печели още ранкинг шампионати, тъй като е доста положително момче и главата му е на вярното място. Той е превъзходен играч”, разяснява Хигинс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР