Джон Фери е младеж от Бруклин, САЩ, който счита себе

...
Джон Фери е младеж от Бруклин, САЩ, който счита себе
Коментари Харесай

Младеж, колекциониращ човешки кости в дома си

Джон Фери е юноша от Бруклин, Съединени американски щати, който смята себе си за горделив собственик на една от най-зловещите сбирки в света. В дома му има стотици човешки кости и черепи.

,,В момента имам 13 цялостни скелета, с всичките им вероятни кости, 100 гръбначни стълба и 100 черепа. Направил съм си лична изложбена зала у дома, където ги държа'', споделя 22-годишният Фери пред New York Post.

Момчето, което работи като фармацевт, споделя, че в заниманието му няма нищо нелегално и даже работи с разнообразни институции и организации с просветителни и медицински цели.

Работя единствено с медицински кости, които се употребяват от лекари и остеолози, посочи той и добави, че огромна част от скелетите и черепите са му подарък от медицински експерти.

Джон Фери споделя, че пристрастеността му към костната система се зародила, когато бил 15-годишен. Тогава татко му, доктор по специалност, му подарил скелет на плъх и човешки череп. Оттогава признава, че е захласнат от всевъзможни кости и ще продължи да колекционира скелети на животни, с цел да ги учи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР