Джо и Софи се венчаха през май с малка сватба

...
Джо и Софи се венчаха през май с малка сватба
Коментари Харесай

Джо Джонас по стъпките на брат си

Джо и Софи се венчаха през май с дребна женитба след премиите Billboard. Но също като Ник и Приянка, те ще се оженят наново напълно скоро.

След множеството сватбени тържества на дребния брат от семейство Джонас преди няколко месеца, очевидно и Джо е решил да повтори тази процедура със Софи Търнър. Бързата им женитба в LA не им стигна, по тази причина в този момент възнамеряват нова във Франция. Техни близки и хора от организацията разкриха малко елементи към бъдещето събитие.

Планирали са сватбата да се организира в Париж към началото на есента. Решили са, че ще поканят доста хора, там ще свири наживо някоя тяхна обичана група и даже по някое време тримата братя от Jonas Brothers ще се качат на сцената също.

“Джо и Софи са двойка, която обича да се забавлява и да живее за момента. Точно за това беше и цялото нещо във Вегас. Сега възнамеряват огромната женитба в Париж, само че са доста спокойни във връзка с организацията. Работят с организация и там ги разказват като най-спокойната двойка до сега”, оповестява източник на Entertainment Tonight.

И нещата не стопират до тук – през вчерашния ден разбрахме, че чества ергенското си празненство в Ибиза, откакто един от гостите му качи негова фотография на яхта. Въпреки че той към този момент в действителност е женен, това не му попречи да си провежда занимателно празненство с приятелите си на екзотичната дестинация.

missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР