Джо и Хънтър БайдънАмериканското министерство на правосъдието повдигна нови наказателни

...
Джо и Хънтър БайдънАмериканското министерство на правосъдието повдигна нови наказателни
Коментари Харесай

Синът на Байдън пръснал милиони долари за секс и дрога, укрил $ 1.4 млн. данъци

Джо и Хънтър Байдън

Американското министерство на правораздаването повдигна нови наказателни обвинявания против сина на президента Джо Байдън, Хънтър, като го упрекна, че не е платил 1.4 млн. $ налози, до момента в който е пръскал милиони за дрога, почивки и проститутки, съобщи „ Би Би Си “.

В обвинителния акт от четвъртък се показва, че Хънтър Байдън е „ печелел отлично “, до момента в който е бил в бордовете на украински промишлен конгломерат и китайски фонд за частни финансови вложения. Само през 2018 година Хънтър е похарчил над 1.8 милиона $, в това число 772 хиляди $ тегления в брой, 383 хиляди $ за „ заплащания на дами “ и повече от 150 хиляди $  за „ облекла и аксесоари “. „ Подсъдимият не е употребявал нито $ от тези средства, с цел да заплати налозите си през 2018 година “, споделя се още в обвинителния акт. 

Хънтър Байдън беше упрекнат по общо девет пункта - три данъчни закононарушения и шест данъчни нарушавания, и в случай че бъде наказан, може да получи оптимално наказване от 17 години затвор. Става дума за укриване на налози, неплащане на налози и подаване на подправени данъчни заявления сред 2016 и 2019 година, като следствието против него продължава.

През октомври Хънтър Байдън пледира почтен по обвиняванията в Делауеър, че е излъгал за използването на опиати, до момента в който е купувал револвер, в първото наказателно гонене на наследник или щерка на настоящ президент на Съединени американски щати. Специалният прокурор Дейвид Уайс повдигна тези обвинявания против Хънтър Байдън откакто препоръчано по-рано съглашение за признание на виновността беше осуетено при разпит от арбитър.

Специалният прокурор Уайс, проверяващ Хънтър Байдън, работи интензивно през последните седмици в Лос Анджелис за събиране на улики и свидетелства и приемане на показания от голям брой очевидци като част от федерално следствие на бизнес делата на Байдън младши, заяви Си Ен Ен предишния месец.

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР