Джо Джонас и Софи Търнър вървят в комплект! Новото холивудско семейство

...
Джо Джонас и Софи Търнър вървят в комплект!
Новото холивудско семейство
Коментари Харесай

Latest Look: Софи Търнър и среброто

Джо Джонас и Софи Търнър вървят в комплект!

Новото холивудско семейство бележи доста триумфи в последно време – две следващи вечери те участват на министър председателите на филмите на двамата.  Първа беше прожекцията на “Dark Phoenix ”, в който основната роля играе Софи Търнър. На идната вечер пък се състоя премиерата на биографичния филм на братята Джонас.

И на двете вечери Софи Търнър избра стилни тоалети със сребристи детайли. Първата й визия се състоеше от рокля в7 райе от черно и сиво, по която се прокрадваше флорална бродерия в сребърно. Структура на визията даде огромният черен колан под гърдите, който доста отива на този вид деколте.

 Latest Look: Софи Търнър и среброто

Джо комбинира тоалета си с нейния и избра риза също в райе с черен костюм.

На идващия ден пък фокусът беше върху братята Джонас с първия филм за тях. В него се разкрива повече за това по какъв начин те са станали известни и премеждията, които са изпитали като тинейджъри звезди. Проследява се и историята към разпадането им и последващото връщане на сцената.

За довечера Софи Търнър избра рокля, обсипана напълно в сребърни пайети. Косата си тя остави повърхностно пусната, а грима избра да концентрира върху тъмните устни. Визията й беше с по-малко детайли, само че по едно и също време с това правеше мощно усещане.

 Latest Look: Софи Търнър и среброто

Междувременно Джо избра всекидневен костюм в сиво и тениска, който леко бледнееше пред тоалета на брачната половинка му.

Вие коя визия повече харесахте? Разгледайте повече фрагменти от двете събития в галерията.

Снимки: Profimedia

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР