Джо Байдън получи поздравления от най-големитя лидери. В различна последователност

...
Джо Байдън получи поздравления от най-големитя лидери. В различна последователност
Коментари Харесай

Борис Джонсън се похвали в „Туитър“, че е разговарял по телефона с Джо Байдън

Джо Байдън получи поздравления от най-големитя водачи. В друга поредност те се изредиха да му честитят за успеха.

Британският министър председател Борис Джонсън публично поздрави Джо Байдън за изборната му победа в американските президентски избори.

Забавянето на Джонсън породи спекулации, че изчаква дали Доналд Тръмп ще признае провалянето си.

Борис Джонсън се похвали в „ Туитър “, че е беседват по  телефона с Джо Байдън. „ Гледам напред към укрепване на партньорството сред нашите страни и да работя с него по общите ни цели – от битката с климатичните промени до насърчаването на демокрацията и сполучливо възобновяване от пандемията “, написа Джонсън.

Разговорът е траял към 25 минути, оповестиха от Даунинг стрийт. В декларация от канцеларията на премиера се споделя още, че Джонсън е поканил Байдън на срещата на високо ниво COP26 за изменението на климата в Единбург идната година.

Освен това, съгласно Даунинг стрийт, двамата държавници възнамеряват да се срещнат персонално, най-вероятно на срещата на върха на Г-7 следващата година, на която Англия е хазаин.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР