Джо Байдън изтръгна насаме израелския лидер Бенямин Нетаняху като лош

...
Джо Байдън изтръгна насаме израелския лидер Бенямин Нетаняху като лош
Коментари Харесай

Байдън нарече Нетаняху „лош проклет човек“, тъй като войната в Газа му струва гласоподаватели: доклад

Джо Байдън изтръгна уединено израелския водач Бенямин Нетаняху като „ неприятен прокълнат човек “, до момента в който войната в Газа бушува и се отразява отрицателно на обсега на президента измежду младите гласоподаватели, настояват добре осведомени източници в нов отчет.

Байдън стана недоверчив към израелския министър председател, защото спорът наближава четвъртия си месец, като осмива Нетаняху с коментара и споделя, че министър председателят е прекомерно припрян да въвлече Съединени американски щати в тотална война против подкрепяните от Иран терористични групи в Близкия изток, споделиха за Politico източници, разговаряли с президента.

Заместник прессекретарят на Белия дом Андрю Бейтс сподели в изказване, че Байдън в никакъв случай не е правил сходна забележка и че президентът и Нетаняху се радват на „ връзки от десетилетия, които са уважителни обществено и уединено “.

Въпреки отговора на Белия дом, двамата водачи неведнъж са се сблъсквали по въпроса за войната, като напрежението е достигнало рекордно равнище през декември, когато се твърди, че Байдън е з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР