Джизъса вече е по-богат със 150 бона, но проблемите в

...
Джизъса вече е по-богат със 150 бона, но проблемите в
Коментари Харесай

Джизъса с първи думи за развода с Поли

Джизъса към този момент е по-богат със 150 бона, само че проблемите в живота му занапред стартират, тъй като до момента в който беше в риалити формата, на хиляди километри от България, брачната половинка му Поли, с която се ожениха преди броени месеци, подаде документи за бракоразвод.

" Хората го съпоставят със затвор, само че то не е тъкмо по този начин ", съобщи Джизъса в тв изявление пред Петя Дикова. И с цел да е по-ясен, добави: " В пандиза най-малко имаш легло, ястие, книжки ти дават. А ние спахме на земята, лазиха ни паяци, змии, раци... ".

За времето, прекарано на острова, някогашният национал е измършавял с 14 кг. Но надали това е най-голямата му загуба.

" Който не е бил там, не може да го разбере ", обобщава Георгиев, който е категоричен, че едвам откакто напуснал риалити надпреварата, схванал, че Поли желае бракоразвод и незабавно го дал. По време на диалога пък, ексфутболистът не спомена името на досегашната си половинка, а я наричаше  " някогашната ми жена ".

 undefined

" Не мисля, че съм изгубил нещо, сподели Благой Георгиев за развода. Продължавам напред, поисквам тя да я жива и здрави и не тая никакви неприятни усеща. Така е решила, по този начин е направила ", добави още Джизъса.

Благой призна, че сега няма човек до себе си. " Не желая златотърсачка, диря жена без корекции, най-обикновено момиче. Обичам естествената хубост ", разказва той идеала си той. И е категоричен, че не пуши и пие, само че има един недостатък и това са дамите. Нямало обаче да каже неприятна дума против някогашните си, макар че съобщи, въпреки всичко, че сред любовниците му е имало златотърсачки с корекции.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР