Джизъса май е елиминиран от шоуто няколко седмици преди големия

...
Джизъса май е елиминиран от шоуто няколко седмици преди големия
Коментари Харесай

Благо и бившата му любима Татяна аут „Сървайвър“

Джизъса май е отстранен от шоуто няколко седмици преди огромния край на формата.

За това, че е навън от играта, се издаде самият някогашен футболист, само че без да желае. Преди два дни Джизъса още веднъж включи мобилния си телефон, видя „ България Днес “.

За последно устройството на Благой бе интензивно на 12 февруари , малко преди да попадне на самотния остров в Карибско море. И от този момент не бе включвано до оня ден.

По устав участниците нямат право да употребяват телефони или каквито й да е било улеснения от външния свят, до момента в който са в шоуто. Така че по всяка възможност Благой към този момент не е част от продукцията, щом разполага с мобилно устройство и интернет. И по този начин се сбогува с фантазията да завоюва огромната премия от 150 бона.

Интересно е, че в същия миг телефонът на друга участничка от шоуто също бе включен. Става въпрос за чалга дивата Татяна.Най-вероятно Благой и певицата са отстранени по едно и също време от играта. От последния епизод на „ Сървайвър “ във вторник към този момент по двама души напущат предаването в един епизод. Онзи ден си потеглиха артистите Стефан Попов-Чефо и Снежана Макавеева.

През тази година „ Сървайвър “ се снима в съвсем действително време . Сериите, които се излъчват в понеделник и вторник, са снимани предната седмица.

Друга от версиите гласи, че фотосите са свършили по-рано от предстоящото и по тази причина Благой и Татяна има достъп до телефон. Първоначално бе оповестено, че „ Сървайвър “ ще се снима 3 месеца. Продукцията започва през февруари, само че съгласно някои фотосите свършват по-бързо от предстоящото.

Според информациите Джизъса ще прибере рекорден хонорар от 300 бона за присъединяване си в

И да не грабне тлъстия чек от 150 бона, Благой би трябвало да е удовлетворен. З а да се навие да влезе в шоуто, той се договаря за галактически хонорар – 300 000 лева

Георгиев и Татяна, с която той има връзка преди години, няма да се завърнат незабавно в България. Те остават в Доминикана, където се снима шоуто до неговия край. Всички отпаднали във финалния стадий на играта влизат в журито, което ще дефинира огромния победител.

Така Джизъса ще има време за релакс надалеч от вкъщи. Той има наета стая в хотел, както и пакет от екстри, които може да употребява, до момента в който чака края на предаването, което е през идващия месец.

Единственото, с което е зает, е да върви на племенните препоръки. Сбирките протичат към час, тъй че през останала част от денонощието Благой е свободен да прави каквото си желае – да се разхожда из Доминикана, да преглежда забележителностите и така нататък Той не би трябвало да раздува мълвата, че е напуснал шоуто, както и да мълчи кой печели формата.

Напускането на „ Сървайвър “ е нов тежък удар по Георгиев в границите на няколко дни. Малко преди Великден брачна половинка номер 2 за Благой – Полина, разгласи, че го оставя.

Бракът сред Благо и велинградската хубавица просъществува по-малко от година. Двамата се ожениха на обилна гала през предходната лято.

„ Допуснах неточност, че се ожених за него. Чудя се къде съм гледала “, сподели тогава Поли пред  „ България Днес “.

Източник: news24sofia.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР