Джийн Белино твърди в иска си, заведен в Ню Йорк,

...
Джийн Белино твърди в иска си, заведен в Ню Йорк,
Коментари Харесай

Втора жена обвинява Стивън Тайлър от „Аеросмит“ в сексуално посегателство

Джийн Белино твърди в желае си, заведен в Ню Йорк, че е претърпяла " тежък и непрекъснат прочувствен стрес ", откакто артистът я е нападнал два пъти през 1975 година, когато тя била на 17-годишна възраст.

Това е вторият иск заведен против Тайлър, откакто предходната година Джулия Мисли, с моминско име Холкомб, упрекна 75-годишния артист, че е имал противозаконна полова връзка с нея, когато е била тийнейджърка.

В документите, оповестени посредством адвокатската адвокатска фирма " Джеф Андерсън и съдружници " в четвъртък, се споделя, че Белино е била тийнейджърка, работеща по организацията на фешън ревю в Манхатън през лятото на 1975 година, когато неин другар й уредил среща с рок групата " Аеросмит ", написа Българска телеграфна агенция.

В желае си Белино твърди, че през този ден Тайлър я насилил полово два пъти. Първият случай е бил в телефонна кабина, където по думите й музикантът я " притиснал " до стената, опипвал, целувал и симулирал секс без нейно единодушие, а по-късно още веднъж в хотела, откакто влезнали дружно в бара. Като причина за желае се показва " принуждение на полова основа ".

В документите Белино декларира, че е претърпяла и продължава да търпи " огромна душевна и телесна болежка ", както и " физически, персонални и психически пострадвания ".

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР