Джипката не е нищо повече от средства за бягство от

...
Джипката не е нищо повече от средства за бягство от
Коментари Харесай

Мартин Димитров: Джипката не е нищо повече от средства за бягство от реалността. Сламен човек

Джипката не е нищо повече от средства за бягство от действителността. Джипката е вътрешност, най-сигурна коруба, в която този изцяло несъответстващ човек може да откри релативно успокоение и някакъв мир.
Строителството ще продължи и след господин Борисов, дано не се надценява толкоз. След него обаче имаме вяра, че ще се върне и нормалността, и справедливостта, и достолепието на хората.

Няма по какъв начин да живеем на #територия, в която има полицейско принуждение, в която има потърпевши и хора, и публицисти, и служители на реда в която се случват безспорни свинщини, в която непосредствено се нападна бизвнес, а ти да приказваш за " ИЗГЪЗЕНА МАШИНА ". Точно това сподели този (човек) в сходството си на диалог с един от служащите край пътя.
Той още веднъж приказва за " войска от валяци ". Сякаш, с цел да ни покаже, че нямаме нищо, нищо общо с него.

Не съм виждал сходно нещо. Не мисля, че е безочливост, по-скоро е някаква безапелационна некомпетентност. Сламен човек. Технически видяно, хиляди и двеста гледащи премиера онлайн, е пъклен, пъклен малко, по наложените от него стандарти.
Публиката няма интерес. И е въпрос на време не да го остави в историята, а да го изхвърли на бунището, да го балира и да го не помни. Той е жертван на давност.
#оставкамутро

Мартин Димитров, Facebook

Джипката не е нищо повече от средства за бягство от действителността. Джипката е вътрешност, най-сигурна коруба, в която този...
Публикувахте от в
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР