Джино Бианкалана не може да се нарадва на най-големия подарък,

...
Джино Бианкалана не може да се нарадва на най-големия подарък,
Коментари Харесай

Жесток купон за бащинството на Джино Бианкалана: Получи н@акан памперс и показа бебето!

Джино Бианкалана не може да се нарадва на най-големия подарък, който ориста му насочи - неговото първо бебе, което, както разбрахме, е момиченце. Все още се крие името на детето, само че щастието на родителите е неописуемо, тъй като дребната е била дълго чакано бебе.

Джино и Кристиана Канева са правили много опити за забременяване, само че до неотдавна нещата не са се получавали и към този момент са били на лимита на силите и търпението си. Но ето, че всяко нещо си идва с времето и дребната принцеса е реалност. А гордият баща въобще не съблюдава правилото да не я демонстрира на света и се похвали със фотография още през първите дни.



Освен това Бианкалана почерпи другари и близки с гръмък ваучър в заведение, където пиенето се лееше като река, а масите му се огъваха от ястия и мезета.

За подарък и с цел да знае какво го чака след веселбите, Джино получи н@акан памперс и биберон в розов цвят, с посланието, че е задължен да анулира красивата си жена и да й оказва помощ с бебока.

Колкото до Канева, тя към момента не се е показвала след раждането, само че споделят, че е същата красавица като преди, тъй като даже не съумя да наддаде фрапантно на тегло по време на бременността.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР