Джинджифилът е натурално ефективно средство, чиито противовъзпалителни свойства са доказани

...
Джинджифилът е натурално ефективно средство, чиито противовъзпалителни свойства са доказани
Коментари Харесай

Джинджифилът ще ви помогне, ако страдате от болка в ставите

Джинджифилът е натурално дейно средство, чиито противовъзпалителни свойства са потвърдени от дълго време. Дори в Древен Китай джинджифилът е необятно употребен за понижаване на болката. Той оказва помощ за облекчение на положението при артрит, отстрани болките в мускулите и главоболието, както и болката в колянната става и болката в ставите на пръстите, форсира кръвта.

Има доста способи за консумация на джинджифила. Някои го прибавят в храната под формата на прахуляк, други пият джинджифилов сок заран. Днес ще поговорим повече за джинджифила.

Какво е джинджифилов компрес и по какъв начин да го употребявате?

Джинджифиловият компрес е дейно средство за лекуване на мускулни болки и облекчение на признаците на разширени вени, навяхвания и даже ревматизъм. Като дейна съставна част джинджифилът провокира чувство за парене и покачва температурата на тъканите. Не се тормозете, тъй като това е метода, по който той се демонстрира в цялостна мощ.

Съставките на компреса проникват надълбоко в кожата и лекуват главния първоизточник на болката. Когато ви боли колянната става или глезена, ще се почувствате доста по-добре, в случай че поставите джинджифилов компрес върху крайници си.

За да приготвите джинджифиловия компрес, ще ви трябват следните съставки.

Съставки:

70 грама корен на джинджифил

2 супени лъжици морска сол

4 скилидки чесън

Приготвяне:

1) Започнете с почистването на джинджифила от кората и деликатно го обелете.

2) Сега почистете чесъна.

3) Намачкайте джинджифила, чесъна и морската сол в хаванче.

4) Внимателно ги стрийте до еднородно положение.

5) Вземете парче готварска хартия, задоволително, с цел да обвиете болната става.

6) Получената примес се ползва върху кожата на мястото, където болката е най-силна.

7) Отгоре леко обвийте компреса с кухненско фолио, като омотаете крайници не прекомерно плътно, само че по този начин, че компресът да се задържи.

8) Ако е належащо, фиксирайте с пластир.

9) Ако е допустимо, поставете превръзка върху кухненската хартия. Тя ще защищити компреса при придвижване. Носете превръзката през целия ден.

10) Препоръчителният интервал на потребление на компреса е минимум 6 часа.

Обърнете внимание на обстоятелството, че компресът не се предлага за приложимост при отворени рани. Той може да помогне единствено при вътрешни болки в ставите и мускулите.

Джинджифилът е неповторим по природа и натурално лечебно средство. Той съдържа повече от 12 съставния елемент, които могат да лекуват възпалителни процеси в човешкото тяло.

Вижте още: Ето по какъв начин по системата на Аюрведа да излекувате диабет!

Джинджифилът също по този начин понижава чувствителността на нервните рецептори към болката, работи не по-малко дейно от медикаменти като аспирин и ибупрофен. В този случай няма странични резултати, което е изключително значимо за дълготрайните курсове на лекуване.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР