Джин и Джей-Хоуп служат в армията, докато Суга изпълнява задълженията

...
Джин и Джей-Хоуп служат в армията, докато Суга изпълнява задълженията
Коментари Харесай

Членовете на BTS RM и V започват задължителна военна служба в Южна Корея. Групата иска да се събере отново през 2025 г.

Джин и Джей-Хоуп служат в армията, до момента в който Суга извършва отговорностите си като обществен чиновник, различна форма на военна работа.

Според HYBE, ръководещата компания на групата, RM и V дойдоха в армейски образователен лагер в централния град Нонсан, с цел да стартират своята 18-месечна наложителна работа.

Компанията сподели, че Джимин и Джунг Кук ще рапортуват на армията дружно. Той не удостовери незабавно известията на южнокорейските медии, че те ще бъдат на началния лагер във вторник.

„ Бях толкоз благополучен, че бях част от BTS през последните 10 години... Осемнадесет месеца може да се почувства по едно и също време дълъг и къс и съм сигурен, че този интервал ще бъде необичайно и ново време на ентусиазъм и учене за всички нас “, сподели RM в изказване, оповестено в неговия акаунт в Instagram. „ Ще се забележим в бъдеще. Обичам те доста. “

RM и V ще преминат пет седмици бойно образование, преди да бъдат назначени в съответни елементи и отговорности. Военната администрация акцентира, че артистите ще...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР