Джим от Тайван пуска в плика с картичката си до

...
Джим от Тайван пуска в плика с картичката си до
Коментари Харесай

COVID-19 не подмина и Дядо Коледа - ето какво иската децата от стареца

Джим от Тайван пуска в плика с картичката си до Дядо Коледа и защитна маска, като написа на Веселия дъртак - " Обичам те! ". Това предава Асошиейтед прес в репортаж от френския пощенски клон, обработващ всички писма, адресирани до Санта Клаус.

Петгодишната Алина поучава Добрия дъртак да употребява предната входна врата, защото задната е непокътната за баба и дядо, с цел да нямат контакти и да не се заразят с ковид.

В разтърсващата си повеля до Дядо Коледа 10-годишната Лола си пожелава коронавирусът да бъде надвит. " Майка ми е здравна сестра и от време на време доста се опасявам за нея! ", написа момиченцето.

То дава своите препоръки и на Дядо Коледа: " Пази се и ти и се пробвай да опазиш и елфите! ".

По-голямата част от детската коледна поща показва паниките на малчуганите от ширещата се пандемия. Писмата се насочват в профилираната пощенска станция в град Либурн, покрай гр. Бордо в южната част на Франция. Там чиновниците сортират и дават отговор на писмата. В тях прозират паниките на почтените им и нежни податели с очаквания за благополучие в края на една година, изпълнена с заболявания и инциденти.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР