Джим Креймър, известният телевизионен водещ на популярното предаване Mad Money,

...
Джим Креймър, известният телевизионен водещ на популярното предаване Mad Money,
Коментари Харесай

“Не купувайте Биткойн” – предупреди Джим Креймър и цената скочи със 75%

Джим Креймър, известният ефирен водещ на известното предаване " Mad Money ", се трансформира в сериозен критик на криптовалутите, изключително на Биткойн (BTC).

В решително изявление, направено на 9 януари, Креймър посъветва аудиторията си да обмисли излизане от крипто пазара, като съответно се базира на комерсиалната стойност на Биткойн от $17,093.

Важно е обаче да се означи, че след предизвестието на Креймър, от 9 ануяри, водещият цифров актив означи незабравим скок, като понастоящем се търгува на цена малко над $30,500, което съставлява впечатляващо нарастване от 75%.

От началото на годината цената на BTC се е повишила с над 80%. Невероятно е, че единствено през последната седмица Биткойн означи забележителен скок от 17%, демонстрирайки мощната си възходяща траектория.

Стойността му се увеличи от $25,500, с цел да надвиши $30,000, което докара до доста нарастване на пазарната му капитализация с $80 милиарда.

Огромният интерес към Биткойн борсово търгуван фонд (ETF) от страна на уважавани институционални вложители като BlackRock, Invesco и WisdomTree съгласно мнозина способства за неотдавнашния скок на Биткойн, като в допълнение затвърди позицията му на извънредно важен цифров актив.

През март Креймър изрази убеждението си, че Биткойн е мистериозно образувание, податливо на операции, като акцентира хипотетичното присъединяване на Сам Банкман-Фрийд в манипулирането на цената му.

Със песимистичен звук той предизвести да не се приема, че сходни операции са прекратени, заявявайки:

Водещият на “ ” добави още:

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР