Джим Креймър, известен телевизионен водещ на CNBC, изрази песимистична нагласа

...
Джим Креймър, известен телевизионен водещ на CNBC, изрази песимистична нагласа
Коментари Харесай

Джим Креймър с поредните песимистични коментари за Биткойн

Джим Креймър, прочут ефирен водещ на CNBC, изрази песимистична настройка за бъдещото показване на Биткойн (BTC).

Креймър, прочут експерт по асортимент на акции, счита , че Биткойн може да се бори да се възвърне, откакто стигна прага от $40,000.

Първоначално обсъждани като средство за елементарен достъп на всеобщите вложители до Биткойн, появяването на спот BTC борсово търгувани фонде (ETF) съответства с понижението в пазарната стойност на флгманската криптовалута .

Този непредвиден поврат внезапно контрастира с оптимистичните упования, които преди този момент бяха свързани с ценовата траектория на Биткойн. Ключов състезател в областта на цифровите активи, Grayscale, изигра роля за образуването на тази отрицателна вероятност.

Неотдавнашните дейности на Grayscale, като да вземем за пример депозирането на 15,308 BTC ($623.8 милиона) в Coinbase Prime, породиха опасения.

Тази наклонност продължи и след утвърждението на Биткойн борсово търгуваните фондове, като Grayscale общо подава 63,991 BTC ($2.68 милиарда) в Coinbase Prime.

Неотдавнашните мнения на Креймър по отношение на Биткойн се оказаха удивително точни. Водещият на предаването “ ” по CNBC преди този момент насочи внимателно предизвестие по отношение на вероятностите за цената на Биткойн.

Той съобщи, че бързото повишаване на цената на актива в очакване на ETF, последвано от слаба пазарна реакция, е забележителен червен байрак.

Тогава Креймър допусна, че Биткойн може би доближава своя връх – прогноза, която се удостовери, защото след това цената на Биткойн падна под границата от $41,000.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР