Джиджи Хадид и Зейн Малик преминаха през няколко раздели и

...
Джиджи Хадид и Зейн Малик преминаха през няколко раздели и
Коментари Харесай

Джиджи Хадид с първa снимкa по време на бременността - slava.bg

Джиджи Хадид и Зейн Малик минаха през няколко раздели и събирания, преди да дадат финален късмет на връзката си. Този път нещата очевидно са потръгнали, тъй като супермоделът и изпълнителят чакат първото си дете дружно. Слухове за бременност заляха интернет след 25-ия рожден ден на Хадид и единствено няколко дни по-късно бяха доказани от самата нея.

Въпреки че връзките им са в прелестен интервал, Джиджи и Зейн избират да държат връзката си надалеч от обществените мрежи и обективите на папараците. В момента двамата се намират във плантация отвън града, където прекарват обществената изолираност. Феновете бяха зарадвани единствено с три фотоси от рождения ден на Хадид, която споделя, че не обича да основава вести по отношение на персоналния си живот.

Именно по тази причина не приказва доста за любовта и за колегата си, както и не демонстрира по какъв начин минава всеки час от всекидневието им. Но поради щедрост двойката е съгласна да покаже част от домашния си уют по време на пандемия. Хадид е направила фотография на нея и Малик за английското издание на „ Vogue “, с цел да събере средства за организациите „ NAACP “ и „ NHS Charities Together “. Двете начинания поддържат английската здравна система по време на пандемията от ковид.

На фотографията Малик носи чанта на Dior, която ще бъде пусната на търг. От английския „ Vogue “ изясняват в Instagram, че някои от обичаните им модели взимат присъединяване в специфичен план, който набира средства за английската здравна система. „ Облечени в невероятни тоалети от личния им дрешник, те споделят селфи от изолацията и подаряват неща за онлайн търга “, пишат от списанието.

По време на чат в Instagram с гримьорката Ерин Парсънс, Хадид споделя, че Малик постоянно знае по какъв начин да ѝ направи комплимент, когато наподобява добре. „ Той споделя „ Леле, изглеждаш необикновено “. Супермоделът обаче не разкрива никакви детайлности към бременността си и към момента не се знае нито полът на бебето, нито по кое време ще се появи то.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР