ДжиДжи БиДжи обещават да се насладите на два часа, изпълнени

...
ДжиДжи БиДжи обещават да се насладите на два часа, изпълнени
Коментари Харесай

Много скечове, песни и игри с публиката обещават ДжиДжи БиДжи за шоуто си във Варна

" ДжиДжи БиДжи " дават обещание да се насладите на два часа, изпълнени със супер занимателни скечове, песни и игри с публиката. Ще видите онлайн новоизгряващите псевдо звезди на рапа – Слипо и Флаш, първото изявление на най-новата Мис Варна 2019, най-заклетия почитател на метъла и рока - Тошко Метъла, и неговата битка с китайските артикули. Ще се докоснете и до „ Кухнята на Ада " в лицето на началник Добри и неговата колежка сервитьорката Желязка. На сцената ще ви забавляват и най-колоритните облици Шушана и Василка, както и станалите известни с техните скъпи кафета, служителите на реда – Старшито и Новобранката.

Купи билет за шоуто на ДжиДжи БиДжи във Варна

" ДжиДжи БиДжи " е комедийно предаване, което години наред радва почитателите си в интернет. След стотици хиляди почитатели и почитатели в обществените мрежи и милиони гледания на клиповете им в интернет от 2 години комедийното шоу стартира и участия на сцена за да е по-близо до своите почитатели.

Вярната варненска аудитория също ще има опция да се срещне с комиците онлайн - на 2 ноември, 19 часа, а мястото е " Зала 1 " на Фестивален и конгресен център.

Всеки, който желае да бъде част от най-забавното шоу, може да закупи билети от всяка каса на EasyPay и от касата на ФКЦ. Както и онлайн от тук и тyк.

Звездите на " ДжиДжи БиДжи " канят варненци да станат част от едно незабравимо шоу с доста смях и изненади: " Елате да се забавляваме дружно! " /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР