Джейсън Къблър от Австралия се класира за осминафиналите на тенис

...
Джейсън Къблър от Австралия се класира за осминафиналите на тенис
Коментари Харесай

Австралиец е следващият опонент на Надал

Джейсън Къблър от Австралия се класира за осминафиналите на тенис шампионата от сериите ATP 250 в Бризбън, откакто противникът му Аслан Карацев се отхвърли при сет на сет – 6-4, 6-7 (4). Срещата продължи малко над два часа.

Представителят на домакините, който взе участие в конкуренцията с „ уайлд кард “, изостана от осмия в схемата с ранен пробив в откриващия сет, само че мигновено го върна, а по-късно направи нов брейк, с който си обезпечи преднина в резултата. Във втората част Къблър на два пъти повеждаше с пробив, само че и двата пъти се пропукваше, с цел да се стигне до тайбрек, в който Карацев бе по-солиден, с цел да изравни сетовете.

Това обаче се оказа и последното деяние от него в мача, като контузия го спря от довеждане докрай на конфликта. Така Къблър ще се изправи против завърналия се на корта след близо неявяване Рафаел Надал в спор за място на 1/4-финалите, откакто Матадорът се оправи с Доминик Тийм в два сета.

Първата ни ракета Григор Димитров също научи името на идващия си конкурент в Бризбън. Това е германецът Даниел Алтмайер, който преодоля Ли Ту след два тайбрека. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР