Джейн Фонда е вече почти на 85, но не крие

...
Джейн Фонда е вече почти на 85, но не крие
Коментари Харесай

Голямата грешка на Джейн Фонда

Джейн Фонда е към този момент съвсем на 85, само че не крие паниките си, че е все по-близо до гибелта. Въпреки тях обаче продължава да показва мощния си дух и забележително добре поддържания си външен тип.
 Джейн Фонда, Andy Cohen Live и признанието, че прави повече секс като по-възрастна
Джейн Фонда и сексът на 84

Актрисата споделя тайната на удоволствието

Колкото и добре да наподобява за годините си, актрисата го е постигнала освен с помощта на здравословния си метод на живот, само че и на няколко пластични интервенции.

Не е загадка, че през годините Джейн се е подлагала на разнообразни процедури и напълно намерено е говорила за тях. В последното си изявление за Vogue тя разяснява по какъв начин се възприема, приближавайки своя 85-и рожден ден.

" Не наподобявам толкоз остаряла. Така че младежите би трябвало да спрат да се опасяват от остаряването. Трябва и да се оказва помощ другите хора да схванат, че просто тъй като са на избрана възраст, не значи, че би трябвало да се откажат от живота, да се откажат от занимания, да се откажат да имат другари и приятелки, да основават нови другарства или каквото и да желаят да вършат. "

Колкото и да не се тормози да разкрива възрастта си, Джейн признава, че има потребност да си припомня, че даже и да разполага с опцията и парите да се поддържа млада, не е добра концепция да стига до още пластични интервенции.

Актрисата споделя и повече за наблюденията си върху хирургичните процедури. Тя дава образец с дамите, които са богати и са си разрешавали да си вършат талкова доста лифтинги на лицето, че и други типове усъвършенствания, а в последна сметка са развалили външния си тип.
 Джейн Фонда, Grace and Frankie и за какво актрисата се отхвърли от алкохола
Защо Джейн Фонда се отхвърли от алкохола

Има добра причина за това

" И аз съм си правила лифтинг на лицето, само че стопирах, тъй като не желая да наподобявам извънредно. Не се гордея с обстоятелството, че съм го правила и аз ", признава най-после Джейн.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР