Джеймс Ридъл Хофа, по-известен като Джими Хофа, е един от

...
Джеймс Ридъл Хофа, по-известен като Джими Хофа, е един от
Коментари Харесай

Едно от най-известните неразкрити изчезвания в историята

Джеймс Ридъл Хофа, по-известен като Джими Хофа, е един от най-известните синдикални водачи в историята, чието име заради злополучно стеклите се условия се трансформира и в една от най-известните асоциации за мистериозно изгубване в историята.

До какво довежда мистериозното ликвидиране на едно 13-годишно момиче

Въпреки че тялото му изчезва безследно през юли 1975 година, личността му остава един от най-ярките образци какво се случва с тези, които потеглят против проведената престъпност.

И до през днешния ден никой не знае какво се е случило с Джими Хофа, само че доста хипотетични теории и шеговити намеци през годините са се опитвали да обяснят мистерията. Една известна смешка по отношение на изгубването на Хофа е, че той се е покрил, с цел да играе R2-D2 в „ Междузвездни войни “ от 1977 година

И въпреки всичко, в случай че оставим шегите настрани, се счита, че най-вероятно ориста на профсъюзния лидер е някой от тези ужасяващи сюжети:

1. Джими Хофа е убит, разчленен, замразен и заровен

в цимент в секция 107 на остарелия „ Джайънтс Стейдиъм “ в Ийст Рътърфорд, Ню Джърси. Когато през 2010 година стадионът е опустошен, от ФБР са толкоз уверени, че изказванието е просто слух, че даже не пробват да ревизират упоменатото с акуратност място.

Във видеото горе разберете имената на хората, погребали огромни секрети със себе си

2. Хофа е смачкан от машина за боклуци

в двора на ресторанта „ Роли Хаус “ в предградията на Детройт, на няколко километра от мястото, от където е липсващ. Всеизвестен факт е, че мафията е управлявала компаниите за разчистване, по тази причина този сюжет се смята за много комфортен.

РАЗБЕРЕТЕ КОИ СА ПЕТИМАТА НАЙ-БРУТАЛНИ УБИЙЦИ В ИСТОРИЯТА В НАШАТА ГАЛЕРИЯ
 През 2012 година е подаден сигнал за място, къде може би е заровен Джими Хофа в Розвил, Мичиган. Разследването още веднъж не дава резултат. През 2012 година е подаден сигнал за място, къде може би е заровен Джими Хофа в Розвил, Мичиган. Разследването още веднъж не дава резултат.
3. Профсъюзният лидер е хвърлен от аероплан

от федерални сътрудници, твърди Джоузеф Франко – някогашен съучастник на Хофа.
 Претърсване в полета към Детройт през 2013 година. Пореден безрезултатен опит да бъде намерено тялото на Джими Хофа. Претърсване в полета към Детройт през 2013 година. Пореден безрезултатен опит да бъде намерено тялото на Джими Хофа.
4. Джими е убит и кремиран

в пещ за изгаряне на боклуци в детройтските покрайнини, твърди различен профсъюзен лидер – Франк Шийрън, прочут като „ Ирландеца “.

Убийствата Осейдж - един от най-кървавите заприказва против индианците

5. Хофа е убит, набутан в железен резервоар

и изпратен Евърглейдс, Флорида, където е оставен да изгние. Според някои източници, в действителност тялото му се е трансформирало в храна за алигаторите в Евърглейдс.
 При част от следствието по случая на Хофа през 2006 година управляващите събарят конюшня в Милфорд, Мичиган, само че не откриват нищо. При част от следствието по случая на Хофа през 2006 година управляващите събарят конюшня в Милфорд, Мичиган, само че не откриват нищо.
6. Джими Хофа е похитен, погубен и положен в бетон

в центъра „ Ренесанс “ в Детройт, твърди неговият водач и клеветник от мафията Марвин Елкинд пред „ Ню Йорк Пост “ през 2011 година

Едни от най-известните отвличания в историята

7. Хофа е наръган с ловен нож в главата,

тялото му е сложено в железен резервоар, който е запален и заровен. Смята се, че по-късно е изровен и изпратен в Япония като скрап за преработване.

Според формалния отчет на ФБР по случая,

са открити претекстове, които поддържат изказванието, че мафията е забъркана в изгубването на профсъюзния лидер, написа „ Чикаго Трибюн “.

Конкретен способ обаче по този начин и не е открит от ФБР, а гореспоменатите сюжети са единствено част от най-известните теории към изгубването на синдикалния водач.
 Джими Хофа и сина му. Джими Хофа и сина му.
Нови открития могат да разкрият една от най-големите мистерии на предишния век

За жал никой от тях не довежда до разрешаването на мистерията. Така също като случая на Амелия Еърхарт, този на Джими Хофа остава в историята като едно от най-известните неразгадани изгубвания.

За още вести и забавни материали харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

Ето и още няколко неразгадани мистерии:

Мистериозната гибел на Едгар Алън По, която остава неразгадана и до през днешния ден

Една от най-известните неразгадани хакерски намеси
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР