Джеймс Кордън с замъглени очи остана в приповдигнато настроение, докато

...
Джеймс Кордън с замъглени очи остана в приповдигнато настроение, докато
Коментари Харесай

Джеймс Кордън със замъглени очи излиза след дива нощ с Хари Стайлс и футболисти до 4 сутринта

Джеймс Кордън с замъглени очи остана в приповдигнато въодушевление, до момента в който изтичаше от хотела си след дива нощ с британските футболни звезди.

Звездата от Гавин и Стейси провежда вечерно излизане в Лондон в чест на футболиста Деклан Райс. Към него се причислиха Хари Стайлс, както и няколко членове на отряда на Трите лъва, до момента в който се любуваха на една нощ в The Chiltern Firehouse. Райс беше разгласен за капитан за първи път и завоюва 50-ия си мач във вторник вечерта.

Те бяха видяни да напущат клуба за частни членове след 4 сутринта след равенството 2-2 на Англия с Белгия на Уембли. По-късно тази заран Джеймс излезе от хотела си, изглеждайки доста изтощен, до момента в който се качваше в такси. Той носеше чифт дънки и шарена риза, до момента в който даваше знак за мир на минувачите. Комикът носеше чанта през рамо и се усмихна на водача си, преди да потегли.

По-рано този месец Джеймс получи първата си огромна роля след напускането на The Late Late Show. Той реалокира фамилията си об...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР