Джеймс Чарлз стана много популярен в социалните мрежи и YouTube

...
Джеймс Чарлз стана много популярен в социалните мрежи и YouTube
Коментари Харесай

Секс скандал спря кранчето на един от най-известните бюти инфлуенсъри в YouTube

Джеймс Чарлз стана доста известен в обществените мрежи и YouTube преди няколко години, с помощта на умеенето си да гримира. Той съумя да развие извънредно сполучлива кариера и се издигна до почитан бюти инфлуенсър в стилните среди, а и освен. Често е бил посетител на разнообразни влиятелни наградни церемонии и ТВ излъчвания. 

В последните дни обаче се разшумя към името му, само че не тъй като популяризира нов артикул, а поради фотоси, които е изпращал на малолетни лица. Става въпрос за голи фотоси, които били пратени на две 16-годишни момчета. 

Виж още:

За да отговори на обвиняванията, Джеймс Чарлз разгласява видео, гледано над 8 млн. пъти, в своя канал в голямата платформа, като в него ясно дава отговор на обвиняванията, че е изпращал голи фотоси на лица под 18-годишна възраст. Той признава за два случая, един предходната година и един по-скоро, като по думите му, за едното лице е знаел, че няма навършени 18 години. " Напълно съм наясно от дейностите си, които са неверни ", показа във видеото 21-годишният инфлуенсър. Той сподели, че е трябвало да бъде по-отговорен, само че също, че се извинява на момчетата за случилото се.

Малко след всичко това от YouTube потвърдиха, че за момента видеата на Джеймс са демонетизирани - т.е. няма да получава пари от реклами за незнаен интервал.

На този декор огромната козметична компания Morphe, с която Джеймс дълго време си сътрудничи, обавиха, че стопират да работят с него. Припомняме, че компанията и Чарлз съумяха да продадат милиони палитри сенки за очи, точно с помощта на славата, с която Джеймс се употребява измежду младежите в интернет. Как ще се развие кариерата на Джеймс, само че и дали ще продължи да качва видеа - това занапред следва да стане ясно.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/jamescharles/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР