Джейми Оливър шокира водещите на сутрешното предаване Сънрайз Натали Бар

...
Джейми Оливър шокира водещите на сутрешното предаване Сънрайз Натали Бар
Коментари Харесай

Шокиращият трик за приготвяне на пиле на Джейми Оливър

Джейми Оливър шокира водещите на утринното предаване " Сънрайз " Натали Бар и Мат Ширвингтън, откакто разкри неповторимия си хак за подготвяне на пилешко.

48-годишният обичан готвач разкри по какъв начин подготвя пиле с картофи, до момента в който промотира новата си готварска книга.

Джейми стартира демонстрацията си, като маринова пилето и картофите в примес от лимон, билки и мед, преди да забие пилешките бутчета сред решетката на фурната. 

След това Джейми сложи решетката в горещата фурна, тъй че пилешките части да висят над зеленчуците, като се увери, че непотребната марината капе в тавата за спомагателен мирис. 

Така се получава най-хубавото, най-сочното пиле и хрупкавата кожа, а всичко това капе надолу в картофите, с цел да се получи този хубав картоф - сподели Джейми.

Джейми споделя, че се е въодушевил за трика по време на пътуванията си из Средиземноморието. 



Синът на Джейми - Бъди също потегля самоуверено по стъпките на своя татко, откакто стана ясно, че ще има лично кулинарно предаване по BBC, в което ще учи други деца да готвят. 

Предаването следва триумфа на поредицата на Бъди в YouTube " Приятели за готвене ".

Източник разкрива пред рубриката TVBiz на вестник The Sun: " Бъди е взел целия опит на татко си и е на път да го приложи в личното си кулинарно предаване ".

" Той към този момент има огромен триумф със наличието си в YouTube и Instagram. Феновете на Джейми от дълго време желаят синът му да има лично предаване, на което да се любуват децата им ".

Към Бъди, който има впечатляващите 133 000 клиенти на канала си в YouTube, ще се причислят и други деца, които той ще научи по какъв начин да подготвят ястията.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР