Разкрита е причината за смъртта на звездата от американската плувка Джейми Кейл на Вирджинските острови

...
Джейми Кейл, пенсионирана американска спортистка, е починала от интоксикация с
Коментари Харесай

Джейми Кейл, пенсионирана американска спортистка, е починала от интоксикация с фентанил с аспирация на стомашно съдържимо в резиденцията си на Вирджинските острови на САЩ, съобщи полицията в петък.< /p>

Гаджето на Кейл напусна местен бар на 21 февруари, за да провери бившата състезателка по плуване и я намери на пода в резиденцията им, казаха служители. Той и негов приятел я качиха в превозно средство и я откараха в клиниката Myrah Keating-Smith, където тя беше обявена за мъртва.

Съдебната медицинска служба установи, че начинът на смъртта на Кейл е случаен, каза полицията.WMUR. Тя беше родом от Клермонт, Ню Хемпшир.

Кейл започна да плува състезателно през детството си, каза семейството й пред станцията. Записите показват, че тя се е състезавала в състезания свободен стил и бътерфлай, както и смесено плуване, докато е плувала за САЩ на Pan Pacific Championships и FINA Swimming World Cup в края на 90-те години.

Тя спечели злато на Pan Pacific Championships и сребърен медал на Swimming World Cup, според FINA, плувната федерация, известна сега като World Aquatics, която е призната от Международния олимпийски комитет за администриране на международни състезания за водни спортове.

Според асоциацията на възпитаниците на университета Кейл също е била член на женския отбор по плуване в Университета на Мейн през учебната 2000-2001 г.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР