Джейми Елиас покори най-високия връх у нас и на Балканите

...
Джейми Елиас покори най-високия връх у нас и на Балканите
Коментари Харесай

Скандална моделка се снима полугола на Мусала - slava.bg

Джейми Елиас покори най-високия връх у нас и на Балканите (2925 метра) по бански и реши по този нетрадиционен метод да отпразнува празника на дамите - 8 март, заяви HotArena.

"Замислих се, че в този празничен ден всеобщо ще има фотоси на цветя и дарове, по тази причина се надъхах да направя нещо друго. Заедно с две приятелки се навихме да тръгнем и дружно да стигнем до най-високия връх ", описа пред "България Днес " Джейми.

За да направи приключението още по-запомнящо се, моделката захвърля планинската екипировка и се пуска по бански, а дупето й да бъде лъхнато от леден планински вятър. "Едни хващат загар на Малдивите, други в Дубай, а аз - на 2500 метра надморска височина. И знайте - не е значимо да си на топло, а да имаш бански ", разяснява с възприятие за комизъм Елиас, като насочва намек към всевъзможни плеймейтки и модифицирани дами, които не стопират да си пускат фотоси от Занзибар, Малдиви и други екзотични острови.

Eлиас признава, че на високото й е било доста студено, само че приема разголването като приучване на тялото й и усилване на имунната система. "Някой ден може и на по-висок връх да се кача ", прибавя изкусителката, която е буйна любителка на планинските преходи и по този начин поддържа отлична форма.

Моделката закупи национална известност след присъединяване си в "Черешката на тортата ", където готви с непозната помощ, обърка името на подправката кимион с "камион " и разгласи, че пилето се "вари " на скара. Въпреки представянето си Джейми събра доста позитивни мнения поради непрекъснатата си усмивка и приемане на рецензията към нея.

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР