Джейк Пол спечели с единодушно съдийско решение срещу Нейт Диас в боксов двубой

...
Джейк Пол се възстанови добре от първата си загуба в
Коментари Харесай

Джейк Пол се възстанови добре от първата си загуба в кариерата, като спечели с единодушно съдийско решение срещу звездата от смесени бойни изкуства (MMA) Нейт Диас в боксова битка в тежка категория.

26-годишната личност от YouTube в социалните медии, която се превърна в боец ​​с награди, очевидно имаше предимството през голяма част от 10-рундовото събитие в събота вечер. Въпреки това Диас, ММА боец, който напусна UFC през 2022 г., беше на ръба на нокаута в няколко момента.

„Това е, което очаквах. С това е известен“, каза Пол за Диас. „Не знам как оцеля в първия кръг, но той е куче и аз го разхождах.“

Пол (7-1) показа, че е по-добре подготвен в първата си битка след загуба с разделно решение срещу Томи Фюри в Саудитска Арабия през февруари. Тримата съдии оцениха този резултат в полза на Пол, 97-92, 98-91 и 98-91.

38-годишният Диас, който прави дебюта си в професионалния бокс, нанесе няколко удара в края на третия рунд, оставяйки за кратко Пол нестабилен преди звънеца. Диас продължи офанзивата си в четвъртия рунд, нанасяйки няколко удара под ревовете на определено про-Диаз публиката.

„Той свърши страхотна работа, той е атлетичен, силен пич“, каза Диас, който се оплака, че не е тренирал по-усърдно за събитието.

Източник: aljazeera.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР