Джейк и съпругата му Едит се радват на 37-годишен брак,

...
Джейк и съпругата му Едит се радват на 37-годишен брак,
Коментари Харесай

След 37 годишен брак той изгони жена си от дома, заради секретарката си, но това съвсем не беше краят

Джейк и брачната половинка му Едит се радват на 37-годишен брак, до момента в който не се случва немислимото и най-голямо факсимиле – той се влюбва в секретарката си и взема решение да заживее с нея. Въпреки дългите години, прекарани в взаимно общуване със своята законна жена, мъжът не се поколебава да я изгони от общия им дом, с цел да може там да се нанесе новата му годеница.
Той побеждава някогашната си брачна половинка в съда и къщата публично е присъдена на него, а тя има 3 дни, с цел да си събере багажа и да се изнесе. На третия тя е за последно сама в дома им, пуснала си е тиха музика, пие вино и хапва хайвер и скариди.

Тогава й хрумва по какъв начин да отмъсти на сластния си мъж и новата му жена.
Качва се нависоко и оставя по малко хайвер и скариди върху корнизите на прозорците. Първите дни всичко е наред и морската храна не се усеща. Но на идващите стартира да се носи не изключително приятният мирис на въпросните морски блага. И никой не знае от кое място идва.
Джейк и новата му жена не можели да понясат миризмата и създали всичко допустимо, с цел да се отърват от нея. Махнали килимите, проветрявали, поставяли какви ли не освежители и даже решили да сменят всички мебели, единствено и единствено да се отърват от неприятното благоухание.

Нищо обаче не помогнало, а в един миг даже прислугата им отказала да работи за тях.
Тогава решили да пуснат къщата за продажба, само че и това деяние не се увенчало с триумф. Макар и на по-ниска пазарна цена, тя отново не съумяла да откри своя покупател, а Джейк и любовницата му към този момент били в невъзможност.
Веднъж той се срещнал с някогашната си жена и й споделил, че остарялата им къща извънредно мирише. Тя споделила, че тогавашният й дом доста й липсва, а той като че ли единствено това чакал – предложил й да го вземе, само че единствено при изискване, че той и новата му годеница си вземат всичко, в това число и новите мебели. Едит се съгласила, несъмнено, а те взели всичко – в това число и корнизите.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР