Джейк Бриганс, героят от Време да убиваш“ и Сянката на

...
Джейк Бриганс, героят от Време да убиваш“ и Сянката на
Коментари Харесай

Време за милост на Джон Гришам излиза на 3 декември

Джейк Бриганс, героят от „ Време да убиваш “ и „ Сянката на чинара “, още веднъж е в центъра на разтърсваща правосъдна драма. „ Време за благосклонност “ ни връща към мястото и незабравимите облици, които трансфораха Джон Гришам в ненадминатия занаятчия на правосъдния трилър.
Клантън, щата Мисисипи, 1990 година Съдът назначава Джейк Бриганс за длъжностен бранител на шестнайсетгодишния Дрю Гамбъл, упрекнат в убийството на Стюарт Коуфър, локален помощник-шериф и сътрудник на майка му. Животът в неговата къща е белязан от кавги, принуждение и боязън. Една нощ нещата стигат прекомерно надалеч – след дълъг запой побойникът пребива майката на момчето. Дрю сграбчва служебния револвер на Стюарт и самичък раздава правораздаване.
 Излезе Фау 2 от Робърт Харис Излезе " Фау 2 " от Робърт Харис
Рудолф Граф и Вернер декор Браун мечтаят за полети до Луната. Но Втората международна война трансформира проектите им. Вместо галактически транспортен съд нем...
В южняшкото градче килърът на чиновник на закона и неговият юрист стават прицел на всеобща ненавист. Повечето поданици на Клантън желаят бърз развой и смъртно наказване за Дрю. Но Джейк е твърдо решен да избави момчето от газовата камера.Въпреки че по този начин заплашва фамилията си, кариерата си и даже личния си живот.
Има време да убиваш и време да раздаваш правораздаване. Дошло е „ Време за благосклонност “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР