Джейда Пинкет Смит успя да шокира всички с разкритията, които

...
Джейда Пинкет Смит успя да шокира всички с разкритията, които
Коментари Харесай

Джейда Пинкет Смит с подробности за раздялата с Уил Смит

Джейда Пинкет Смит съумя да шокира всички с разкритията, които направи за връзката си с Уил Смит. От елементи от книгата ѝ Worthy, която ще излезе след няколко дни, излиза наяве, че от 2016 година с артиста живеят настрана.
 Джейда Пинкет Смит проговори - и за шамара на Уил Смит, и за изневерите, и за мислите за самоубийство
Джейда Пинкет Смит проговори - и за шамара на Уил Смит, и за изневерите, и за мислите за самоубийство

Какво разкрива актрисата пред People преди излизането на книгата ѝ Worthy

И макар че не живеят като двойка, Смит се разгневи на шегите на Крис Рок по време на миналогодишните Оскари и го зашлеви. Шамар, който към момента отеква в главите ни, когато споменем имената който и да е от забърканите.

В изявление за предаването TODAY Джейда реши да разкрие пред водещата Хода Котби повече детайлности към решението на двамата да се разделят, само че не и разведат. Разговорът им стартира с ясното конкретизиране навръх последното, че с Уил Смит не са разведени по документи, само че живеят животите си по този начин, като че ли са.

От 2016 година Джейда и Уил са решили да се разделят, само че са се разбрали да го пазят в загадка от необятната общност. Нещо, което мъчно се реализира от звезди от техния сан. Актрисата споделя, че повода да скрият, че са разграничени се корени в това, че и двамата към момента не са намерили верния метод, по който да го показват.

" Мисля, че когато стигнахме до 2016 година, просто бяхме изтощени от опити. Мисля, че и двамата към момента се придържахме към фантазията си за това, което смятахме, че би трябвало да бъде другият човек. "
 Уил Смит и тайните на фамилията му -
" Магически гъби " и други опиати - дребните секрети на фамилията на Уил Смит

Какви са аргументите да взимат психеделици

Джейда Пинкет Смит добавя, че си е дала заричане проблемите сред тях да не довеждат до бракоразвод и не е съумяла да го наруши. На въпрос дали към момента живет настрана актрисата удостоверява, че всеки е поел по своя път. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР