Джейда Пинкет Смит е готова да говори за живота си.

...
Джейда Пинкет Смит е готова да говори за живота си.
Коментари Харесай

Джейда Пинкет Смит проговори - и за шамара на Уил Смит, и за изневерите, и за мислите за самоубийство

Джейда Пинкет Смит е подготвена да приказва за живота си. Прави го пред People малко преди да излезе автобиографичната ѝ книга Worthy на 17 октомври, в която разказва всичко - от детството ѝ по улиците на Балтимор, където продава опиати, до зенита на Холивуд. Точно там на първия ред на премиите Оскар през 2022 година, където гледа по какъв начин брачният партньор й Уил Смит удря пестник на Крис Рок на сцената на едно то най-престижните кино събития в Съединени американски щати и то по малкия екран онлайн, откакто Рок се майтапи за бръснатата глава на Джейда, която страда от плешивост.

Джейда знае, че всички са чакали 18 месеца тя да каже нещо. " Помислих си: " Това е скеч. " Подобно на доста хора, които гледат случая по малкия екран онлайн, тя в началото не има вяра, че е истина. " Помислих си: " Няма метод Уил да го удари ", спомня си 52-годишната Джейда. " Едва когато Уил потегли да се връща към стола си, осъзнах, че това не е скеч. "

Първите думи, които изрича на Уил Смит, откакто остават сами след шоуто, са: " Добре ли си? " И в случай че Джейда е сигурна в едно, то е, че ще бъде на негова страна.

А отговорът на Уил Смит актрисата разкрива в книгата си. Джейда Пинкет Смит признава, че не е разговаряла с Крис Рок от случая на Оскарите, само че се надява всички забъркани да намерят " мир ". " Просто се надявам, че всички недоразумения към това могат да бъдат изяснени. Говоря за това в книгата ми, мисля, че може да има известно неразбирателство сред мен и Крис още от Оскарите през 2016 година Мисля, че може да се е обидил тогава, само че това не беше моето желание. Но в действителност мисля, че има огромно неразбирателство ", споделя 52-годишната Джейда.
 Уил Смит, Джейда Пинкет Смит и първата им обществена поява дружно след шамара на Оскарите
Уил и Джейда Смит след шамара на Оскарите

Двамата за първи път са видяни на обществено място

През 2016 година, когато актьорската игра на Уил Смит е подценена в номинациите за Оскар, Джейда гласно поддържа придвижването #OscarsSoWhite, призовавайки за протест на шоуто за премиите. Крис, който е водещ през тази година, прави няколко смешки за Джейда в своя монолог. И в неговата специфична комедия по Netflix по-рано тази година Крис твърди, че Джейда му е споделила, че би трябвало да се откаже от това да бъде водещ от взаимност. Джейда признава, че " в действителност не е осъзнавала равнището на напън, под което Крис може да е бил " по това време.

По думите ѝ 58-годишният Крис й се обадил малко по-късно през 2016 година и тя си помислила, че са се сдобрили. " Той се извини и аз също му се извиних ", споделя тя. " Така че в действителност си помислих, че сме добре, че томахавката е заровена сред нас. И от този момент не бяхме разговаряли, до момента в който не пристигна 2022 година "

Непосредствено след шамара Джейда споделя, че Крис е слязъл от сцената, с цел да приказва с нея по време на пауза в предаването онлайн, където връчва премия. " Крис пристигна до края на сцената и се опита да ми се извини. Той сподели: " Не съм желал да кажа нищо неприятно ". Аз отвърнах: " Не мога да приказвам за това в този момент, Крис. "
 Джейда Пинкет Смит, коса, плешив и по какъв начин актрисата означи Деня на голата глава
Джейда Смит има да каже нещо на всички хора без коса

По мотив Националния ден на голата глава в Съединени американски щати

Обидена ли е обаче Джейда, която живее с плешивост, от думите на Крис в центъра на случая на Оскарите, който направи много неуместна смешка за бръснатата й глава?

" Искам да кажа, това вършат комедиантите ", продължава Джейда. " Просто би трябвало да кажа, че в действителност не съм тук, с цел да давам преценка за това по какъв начин хората вземат решение да изразят себе си и да изразят своето изкуство. Ще кажа, че няколко пъти са ме наранявали, сигурно. Чувствата ми бяха доста засегнати от Крис, само че да си под светлината на прожекторите си има своята цена. "

Нещото, което евентуално ще изненада мнозина, е че Крис Рок един път я поканил на среща. " Мисля, че всяко лято почти излизаха вести, че аз и Уил се развеждаме. И това съответно лято, Крис, също явно си намерения, че ще се развеждаме. И по този начин, той ми се обади и предложи: " Бих желал да те изведа. " А аз отвърнах: " Какво имаш поради? " Той сподели: " Е, ти и Уил не се ли развеждате? " " Не. Крис, това са единствено клюки ", дава отговор Джейда. " Той беше ужасяващ. Извини се и това беше всичко ", споделя още брачната половинка на Уил Смит.

Освен за шамара и явно комплицираните връзки на фамилията с Крис Рок, в Worthy наред с доста други тематики, Джейда намерено приказва и за сложното си детство и комплицирания брак с Уил Смит.

Джейда Пинкет Смит е щерка на родители с проблеми със злоупотребата с субстанции. Тя някак оцелява в доста тежко детство в Балтимор и съумява да покаже голям гений като актьор. Учи спектакъл в продължение на една година в учебното заведение за изкуства в Северна Каролина, преди да си проправи път към Холивуд и да получи телевизионна роля в A Different World и във филми като Set It Off, Menace II Society, The Nutty Professor, Collateral и " Матрицата ".

Разбира се, по пътя към славата тя среща парещ млад артист на име Уил. След като се засичат няколко пъти мимоходом  и откакто той се развежда с първата си брачна половинка Шери Зампино, Уил Смит се обажда на Джейда и пита: " С кого излизаш? " В отговор, че е необвързана, Уил заявя: " Е, в този момент излизаш с мен. "

Припомняйки си с усмивка този миг, Джейда споделя: " Можеш ли да повярваш, че си паднах по това? " Всъщност животът й е изпълнен с големи върхове, включително турнета с нейната група Wicked Wisdom, раждането на двете й деца, нейния " бонус наследник " Трей от първия брак на Уил, основаването на токшоуто Red Table Talk, само че също по този начин и с още повече спадове.
 Джейда Пинкет Смит, Уил Смит и книгата, която актрисата написа за живота си
Истината за брака на Уил Смит и Джейда Пинкет Смит

Какво е да си брачна половинка на Уил Смит

Джейда е наясно по какъв начин е изглеждал животът й в профил, изключително преди към десетилетие. Блясъкът и усмивките, имението, роклите и филмовите министър председатели. " Те имат всичко, си мислеха множеството хора. Но до момента в който в действителност изживявах фантазията си, се сблъсках с голяма стена - дълбока меланхолия. "

Депресията я тласка към " външни лица ", които да запълнят празнините, които усеща вътре. Наред с това и възприятието за виновност обаче идват и " гласовете ", които я карат да се усеща оскъдна, жалка и да мисли за гибелта. " Започнах да диря места - скали, които да наподобяват по този начин като че ли съм претърпяла случай, а не съм скочила преднамерено, тъй като не желаех децата ми да си помислят, че майка им се е самоубила. "
 Снимка 584190

Джейда споделя, че инцидентен диалог в личната й кухня й е дал искрица вяра. Приятели на нейния наследник Джейдън загатват, че техният татко е минал през лекуване с аяуаска - психеделично лекарство на растителна основа, нормално сварено в чай за пиянство, което води до халюцинации. " Аяхуаска ми оказа помощ, даде ми нова интимна връзка със себе си, каквато в никакъв случай преди не съм ималя. " Джейда споделя, че от първия път, когато е взела лекарството, " мислите за самоубийство изцяло са изчезнали ". Не крие и че нейният брачен партньор и деца, само че към този момент като възрастни, също са приемали аяуаска.
 Защо Meta се отхвърли от токшоуто на Джейда Пинкет Смит Red Table Talk
Защо Марк Зукърбърг отряза брачната половинка на Уил Смит

Не всичко обаче може да е завършило

Освен това Джейда не крие и че макар огромната им обич, бракът ѝ с Уил Смит е прекосявал през доста възходи и падения. " Все още работим върху това ", споделя актрисата за положението на брака им, като споделя, че са били разграничени в продължение на шест години преди Оскарите през 2022 година " Свършихме в действителност тежка работа дружно. Току-що открихме още веднъж дълбока обич един към различен и ще си дадем време да забележим какво ще се случи. "

Що се отнася до децата й: " Моите деца, те са дребни гурута. Те ме научиха на надълбоко възприятие за себеприемане. Те обичат всяка част от мен и аз изпитвам безусловна обич към тях ", споделя Джейда Пинкет Смит за Джейдън, който е 25 година,  Уилоу на 22 година и 30-годишният Трей.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР